Ny TV-serie: «Klar, ferdig, solgt»!

 

Selg boligen din på TV3 – få gratis megler!

Skal du selge bolig i høst? Nå kan du gjøre det på TV3 sammen med Marton. Vår nye TV-serie spilles inn høsten 2018.

Som hos tradisjonelle eiendomsmeglere hjelper Marton deg gjennom hele prosessen. Men ingen kjenner ditt hjem så godt som deg, så hos oss er det du som holder visningen.

OBS: Dersom boligen din allerede er lagt ut for salg kan du dessverre ikke delta. 

Har du lyst å være med?

Legg igjen nummeret ditt, så ringer vi deg og forteller deg alt om hvordan det foregår. NB: Husk at uansett om du velges ut eller ikke, kan du avbryte avtalen kostnadsfritt helt frem til eiendomsmeglingen starter. 


 

Er du allerede klar til å melde deg på?

Fra august vil TV3 plukke ut aktuelle deltakere fortløpende blant de påmeldte. Alle vil bli informert så snart som mulig hvorvidt de får være med eller ikke. Klikk på knappen nedenfor for å fylle ut påmelding til TV3 og avtale om å selge boligen gjennom Marton.

Velges du ut slipper du hele kostnaden til megler. Hvis du ikke velges ut, vil Marton fortsatt gjerne hjelpe deg å selge boligen. Kostnaden er kun 25 000,- og da er alle kostnader til offentlige dokumenter og markedsføring inkludert.

Kostnaden til foto og takst kommer utenom for alle. Ved salg av andel- aksje- og seksjonsbolig vil din forretningsfører kunne kreve gebyr som tilkommer.

 

Paamelding