Skoglygata 4B, Mjøndalen

Antall soverom 2

Antall rom 3

Bruksareal 44 m ²

Prisantydning 1 900 000 kr

Primærrom 44 m ²

Eiendomstype Leilighet

Mjøndalen - Moderne 3-roms med åpen stue/kjøkkenløsning. Balkong, parkeringsplass og kort avstand til sentrum!

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Skoglygata 4B 3050 Mjøndalen

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 381 snr. 2 orgnr. 914077915 i Drammen kommune

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten har en fin beliggenhet i et etablert boligområde i Mjøndalen. Det er nærhet til barnehager, skoler, dagligvare, servicetilbud og offentlig transport. Er du av den aktive typen byr området på fine tur og rekreasjonsmuligheter året rundt.

Skoler og barnehage
Det er gangavstand til Mjøndalen barneskole og Veiavangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i området, samt et utvalg av private og kommunale barnehager.

Servicetilbud og fasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet på Kiwi, Rema 1000 eller Coop. For et bredere utvalg av servicetilbud har Mjøndalen sentrum, Buskerud Storsenter og Gulskogen et godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. På Orkidehøgda ligger også Biltema, Power, Jula, Sparkjøp og Plantasjen.

Tur og reakreasjonsmuligheter
Eiendommen har umiddelbar nærhet til flere tur og reakreasjonsmuligheter som egner seg både sommer og vinter. Drammenselven har fine turstier med flere rasteplasser og fiskemuligheter. Det er også kort avstand til skog og mark hvor du kan enten til fots, på ski eller på sykkel kan nyte et godt utvalg av merkede løyper, lysløyper og stier.  Mjøndalen IF har idrettstilbud til både unge og eldre med stadionanlegg, kunstgressbane og idrettshall. Ved Portaasen har Eiker Golfklubb 9-hulls bane for de som har interesse for golf. For innendørs trening er Stamina treningssenter et godt alternativ.
 
Offentlig kommunikasjon
Det er nærhet til offentlig kommunikasjon både med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Skarsvingen som ligger like i nærheten av eiendommen. Til sentrum med bil tar det rundt 2 minutter , ca 12 minutter til Drammen og 50 minutter til Oslo.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1969

Bygninger og byggemåte

Byggemåte: Grunnmasser av leire, jord og løsmasser. Støpt betong fundament/gulv som er glattpusset. Antas å være isolert og fuktsikret mot terreng i henhold til gjeldende forskrifter på oppføringstiden. Nyere drenering. Grunnmur av leca og noen sprekker/riss er synlig i pussoverflater.
Yttervegger over grunnmur av bindingsverk med utvendig stående kledning og fasadeplater. Flatt tak med papp/folietekking. Renner og nedløp i stål. Taket er ikke nærmere besiktiget.

Tilstandsgrader
Det gjøres oppmerksom på tilstandsgrad 2 på gulvsystemer, herav trebjelkelag mellom etasjene. Noe skjevt og ujevnt gulv.

Se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann datert 03.03.20.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har dermed begrenset kjennskap til den. Leiligheten har vært benyttet til utleie.

Tiltak på eiendommen utført av nåværende eier kan ha vært eller er søknadspliktige og vi ber derfor kjøper om å sette seg inn i salgsoppgaven herunder; dokumenter fra kommunen og/eller andre instanser, samt fysisk befare eiendommen med fagkyndig, før eventuelle bud inngis på eiendommen. Kjøper bærer videre risiko og ansvar for slike tiltak og kan bli pålagt å utbedre eller endre dersom en instans krever dette.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 2, Stue: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

P-rom: Entré, stue/kjøkken, bad og to soverom.
Leiligheten disponerer bod og andel av fellesarealer i kjeller.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Standard

Entré
Leilighetens entré gir et godt førsteinntrykk med lyse malte flater og parkett på gulv. Her er det muligheter for å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Kjøkken/Stue:
Leiligheten har en åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med laminert innredning med glatte fronter i dus gråfarge. Kjøkkenet er utstyrt oppvaskkum og integrert platetopp. Muligheter for montering av oppvaskmaskin. Det medfølger ikke hvitevarer, så her har man mulighet til å velge hvitevarer fritt selv. Stuen er luftig med store vindusflater som gir naturlig lysinnslipp. Her er det enkelt å innrede med sofagruppe og spisegruppe.

Bad:
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med gulvmontert toalett, servant med skap, speil og dusjkabinett. Varmekabel styres ved digital effektsregulator montert på vegg ved dør.

Soverom:
Leiligheten inneholder to romslige soverom på hver sin kant av leiligheten. Rommene har lysmalte panelvegger og gjennomgående gulv. Soverommene har plass til garderobeskap for oppbevaring av tøy.

Balkong:
Balkong vendt mot fellesarealer. Plass til en hyggelig sittegruppe, beplantning og grill.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass til leiligheten langs gjerdet.
Det er to gjesteparkeringer nederst ved søppelkassene. Gjesteparkering er kun for biler som ska stå maks 24 timer. Andre må stå i gata, eller ved hallen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 348 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Opparbeidede fellesarealer med gressplen og beplantninger. Gruset innkjørsel og gårdsplass.
Parkering på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til boliger med tilhørende anlegg iht. reguleringsplan for området.
Konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonering
Dagboknr: 564396-1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 44/488
Tinglyst: 05.07.2013

Odel

Det er ingen odel eller konsesjon på eiendommen.

Utleieforhold

Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter, har den enkelte sameiet full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse. Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold.

Formuesverdi

Vi har forsøkt å innhente formuesverdi uten hell. Skattekontoret opplyser om at vi vil få info om formuesverdi fra og med 31.03.20.

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Rød F.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på bygget. Eiendommen er registrert som tatt i bruk 18.01.1969 iht. matrikkel.
Det er kjøpers ansvar og risiko for å oppdrive ferdigattest på eiendommen.

Diverse opplysninger

Sameiet Skoglygata 4, Orgnr.: 914077915 Andel fellesgjeld: 52478, Total gjeld: 582034, Oppdatert pr: 28.01.2020

Økning av fellesutgifter
Styreleder opplyser om at fellesutgiftene vil øke til ca kr. 2300 pga overtakelse av næringsvirksomhet i kjeller. Styret vet ikke når dette vil skje men beboerne vil få varsel en mnd før.

Forkjøpsrett
Øvrige seksjonseiere har ikke forkjøpsrett.

Styregodkjennelse
Det kreves ikke styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenningen er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Boplikt
Ved kjøpt bolig i sameiet Skoglygata 4, så er det boplikt på 1 år, fra overtakelse iht. vedtektene.

Dugnad
Iht. husreglene skal alle beboere være med på dugnad.

Les nøye igjennom vedlagte husordensregler og vedtekter.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Spesifikasjon lån
DNB/2018115581
Annuitet m/flytende
Antall terminer: 12
Årlig rentesats per 28.01.20: 5,20%
Fellesgjeld seksjon per 28.01.20: kr 52 478,48
Lånets total saldo per 28.01.20: kr 582 034

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

1 900 000,- / Fellesutgifter: 2 000,- pr. mnd Viken fiber basis tv, internett, husforsikring, felles lån, renovasjon og snømåking

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Espen Palmberg Takstdato : 03.03.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Forsikring

IF Polisenummer: SP1295323

Kommunale avgifter

Kr. 7 454 pr. år Vann og avløp. Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk og innboforsikring med mer.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra IF. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og/eller boligforsikring. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse stort kr. 1 000,- ved formidling av forsikring.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Kamilla Meyer
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550