Ekebergveien 29B, Oslo

Antall rom 1

Bruksareal 26 m ²

Prisantydning 2 600 000 kr

Etasje 3

Primærrom 26 m ²

Eiendomstype Leilighet

Nyoppusset toppleilighet med fantastisk utsikt over Oslo - God takhøyde - Lave felleskostnader - Perfekt førstegangskjøp

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Ekebergveien 29B 0196 Oslo 3. etasje

Matrikkel

Gnr. 233 bnr. 135 snr. 9, andelsnr. 29 i Ekebergveien Borettslag med orgnr. 921647905 i Oslo kommune

Beliggenhet, adkomst

Marton Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ekebergveien 29 B! Leiligheten har en attraktiv beliggenhet med fantastisk utsikt over hele Oslo sentrum, inkludert nye Munchmuseet, Slottet, Barcode og Holmenkollen. Det er gangavstand til sentrum, dagligvare, turmuligheter og offentlig kommunikasjon.

Nærområdet
Leiligheten har en sentral og rolig beliggenhet på Ekeberg. Området er en god miks av nybygg, samt eldre historisk bebyggelse. Her bor du sentrumsnært, men samtidig tilbaketrukket fra trafikk og annet støy. Det er kun parkering til nærliggende boliger, noe som tilsier at det er lite gjennomgangstrafikk. Det er gangavstand til den nyetablerte bydelen i Bjørvika med Operaen og Sørenga. Sørenga sjøbad er svært populært på sommerstid med sin badestrand med sitteplasser, stort basseng og barnebasseng. Her er det også flere gode restauranter, som blant annet Mirabel Sørenga, Seaport Restaurant og Coyo.

Servicetilbud og fasiliteter
Dagligvarehandelen kan utføres på Nærbutikken på hjørnet, Bunnpris eller Kiwi. For et bredere utvalg av butikker og servicetilbud er det ca 10 minutter i gangavstand til Oslo sentrum med et mangfoldig tilbud av forretninger, butikker, fasiliteter og restauranter.

Tur og rekreasjonsmuligheter
Like ved er det flotte turmuligheter i Skulpturparken og Ekebergsletta. Her er det fine muligheter både sommer og vinter med lysløype på kveldstid, turstier, fotballbaner, ridesenter og flotte friområder. Det er også kort avstand til Ekebergrestauranten med god mat og fantastisk utsikt over byen og fjorden. Vi kan også nevne Middelalderparken med turmuligheter.

Offentlig transport
Det er god offentlig kommunikasjon i området med både trikk og bussholdeplass i nærheten. Trikkens linje 18 og 19 til Oslo S, Nasjonalteateret, Majorstuen og Rikshospitalet stopper ved Oslo Gate og har hyppige avganger. Nærmeste bussholdeplass er ca. 100 m.unna, hvor linje 34, 70 og 64 tar deg til sentrum og videre.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1937

Bygninger og byggemåte

Flermannsbolig fra 1937.
- Fundamentering i betong. Grunnforholdene er ikke undersøkt.
- Yttertaket med ukjent tekking.
- Felles trappegang.
- Yttervegger i mur/betongkonstruksjon.

Det gjøres oppmerksom på tilstandsgrad 2 på følgende bygningsdeler i boligen:
- Vinduer i stuen mangler barnesikringer, noe som enkelt kan ettermonteres. Deksel over takvinduet i dagens kjøkken har knust.
- Det mekaniske avtrekket, i badet, vil ikke fungere tilfredsstillende før badet har tilførsel av luft.

Dagens sovenisje, med et gulvareal på ca. 5,5 m2, og dagens kjøkken utgjorde opprinnelig kottarealer. Bruksendringer er ikke byggesøkt Plan- og bygningsetaten. Det er synlig at sovenisjen ikke har tilfredsstillende isolasjon.

Se vedlagt tilstandsrapport fra Bjørn Hallmo datert 06.01.20.

Fra selgers egenerklæring:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av faglært: Fagmester VVS AS. montert våtromsplater, påført smøremembran vegg, legging av flis gulv og vegg, montert baderomsinnredning, samt koblet vann, utført okt/nov 19.

- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært. Borge Installasjon AS. Nytt elektrisk anlegg, alt skiftet, utført desember 19.

- Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Ja, levert av Borge Installasjon AS.

- Er det foretatt radonmåling?
Nei, usikker.

Se vedlagt egenerklæring i salgsoppgave.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Antall rom: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 26 kvm, Bruksareal: 26 kvm, Bruttoareal: 30 kvm

P-rom: Entré, stue, bad, kjøkken
S-rom: Bod i kjeller

Gulvarealet i leiligheten utgjør ca. 32 kvm.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Kun integrerte hvitevarer medfølger om ikke annet avtales.

Standard

En nyoppusset leilighet med en fantastisk utsikt sentralt på Ekeberg. Leiligheten er svært moderne med gjennomgående en-stavs parkett på gulv og lyse vegger. Ny ytterdør, nyoppusset bad og kjøkken fra 2019. Leiligheten har topp standard og kan flyttes rett inn i!

Entré
Velkommen inn! Leiligheten gir et godt førsteinntrykk med lyse veggoverflater og en-stavs parkett på gulv. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette ifra seg sko.

Kjøkken
HTH- kjøkkeninnredning fra 2019 med hvite fronter og tilhørende benkeplate. Kjøkkenet er arealeffektivt med gode løsninger for optimal utnyttelse av rommet. Kjøkkenet er utstyrt med nedfelt oppvaskkum, stekeovn med platetopp og frittstående kjøleskap. Kjøkkenet er innredet med skuffer og skap til oppbevaring av utstyr.

Stue
Leiligheten har en åpen og lys stue med fantastiske utsiktsforhold. Leiligheten ligger i byggets øverste etasje og har dermed upåklagelig utsikt. Rommet har store vindusflater som gir godt med sollys og luftig atmosfære. God takhøyde med vindu som umiddelbart åpner opp og gir rommet en romslig atmosfære. Her er det enkelt å innredet med sofamøbler og egen spisegruppe.

Sovealkove
I hjørnet av stuen er det praktisk tillaget en hyggelig sovealkove. Veggen gjør at du får adskilt stuen fra en potensiell soveplass. Her er det plass til å innrede med seng/madrass og evt annet som skulle være ønskelig.

Bad
Nyoppusset baderom med fliser på gulv og vegger. Badet inneholder nytt toalett, servant og dusjhjørne. Varmekabler i gulv.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovn i stue og panelovn i entré.
Varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Parkering etter områdets bestemmelser.
Muligheter for å kjøpe parkeringsplass av borettslaget. Kontakt megler for mer info.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 449 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles eiet tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst til eiendommen via offentlig vei.

Reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg.
Se vedlagt reguleringsplan i salgsoppgave. Konferer megler ved spørsmål.

Odel

Det er ingen odel eller konsesjon på eiendommen.

Formuesverdi

Som primærbolig: 537 175,-

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Rød G.

Ferdigattest

Det foreligger et ekspedisjons dokument på eiendommen datert 09.09.1935
Boligen er registrert som tatt i bruk 01.01.1937 iht. matrikkelrapport.

Diverse opplysninger

Borettslag: Ekebergveien Borettslag, Orgnr.: 921647905 Andelsnr.: 29 Andel fellesgjeld: 131934, Total gjeld: 5792500, Oppdatert pr: 31.12.2019

Forkjøpsrett:
Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

IN-Odning:
Nei, det praktiseres ikke individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Styregodkjenning:
Borettslagets styre skal godkjenne eierskiftet. Kjøper er gjort kjent med dette og bærer risikoen for at slik godkjennelse oppnås. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn jf. borettslagsl. § 4-5.

Dyrehold:
Dyrehold er tillatt og styret må informeres.

Vedlikeholdsplikt og mislighold: Andelseier har en vedlikeholdsplikt av egen bolig. Slik vedlikeholdsplikt omfatter andelseiers plikt til å holde boligen, og andre rom samt annet areal som tilhører boligen i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, sikringsskap, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannsbereder og vask, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. Andelseiers brudd på sine forpliktelser ovenfor borettslaget utgjør mislighold. Som mislighold regnes manglende betaling av felleskostnader, forsømt vedlikeholdsplikt, ulovlig bruk eller overlating av bruk og brudd på husordensregler. Styret kan, ved vesentlig mislighold, pålegge andelseier å selge sin andel.

Borettslagets pantesikkerhet:
Laget har panterett i andelen for krav mot andelseier som går foran andre heftelser. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. I vedtektene kan det fastsettes en mer omfattende panterett for krav mot andelseier enn legalpanteretten.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Spesifikasjon lån
Dnb, 1506.15.03614
Årlig rentesats: 3,3%
Annuitetslån
Antall terminer: 4
Andel fellesgjeld per 31.12.19: 131 934
Total gjeld per. 31.12.19: 5 792 500

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 600 000,- / Felleskostnader: 1 434,- pr. mnd Felleskostnader, renter lån, kommunale avgifter, forsikring, driftsutgifter, strøm fellesareal og forretningsførsel m.m

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Bjørn Hallmo Takstdato : 06.01.2020 Formuesverdi : 537 175,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 56935177

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra IF. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og/eller boligforsikring.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikring.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk og innboforsikring med mer.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Rødland Hilde
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550