Bråtejordet 93, Strømmen

Antall soverom 3

Antall rom 5

Bruksareal 150 m ²

Prisantydning 6 500 000 kr

Primærrom 143 m ²

Eiendomstype Rekkehus

Tiltalende rekkehus over tre plan fra 2017 - Egen inngang fra bolig til p-plass i garasje - Hage, balkong og tre sov.

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Bråtejordet 93 1465 Strømmen

Matrikkel

Gnr. 78 bnr. 408 snr. 43 orgnr. 920528554 i Lillestrøm kommune

Beliggenhet, adkomst

Marton Eiendomsmegling ønsker velkommen til visning i Bråtejordet 93! Tiltalende rekkehus over tre etasjer meg egen direkte inngang til garasje i felles kjeller.

Tur og rekreasjonsmuligheter
Området byr på turmuligheter på sommer og vinter. Det er fine gang og sykkelveier langs Øyeren, Sagelva og Nitelva som forøvrig også byr på fiske og båtmuligheter. Nebbursvollen Friluftsbad er et attraktivt familiested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk.
For den som er opptatt av fritidsaktiviteter ligger Marikollen i nærheten med lysløype, alpinanlegg, idrettshall, fotballbane og svømmehall.

Fasiliteter og servicetilbud
Dagligvarehandelen kan utføres på Kiwi, Rema 1000 og Meny. For et bedre utvalg av forretninger er det kort avstand til Strømmen senter med over 200 butikker. Det er også nærhet til post, vinmonopol, kino, puber og restauranter.

Offentlig transport
Området har nærhet til offentlig kommunikasjon via tog og buss. Nærmeste bussholdeplass er Bråtejordet Bussholdeplass og er et par minutter unna i gåavstand. Fra eiendommen er det også gangavstand til Strømmen togstasjon med hyppige avganger til Oslo, Lillestrøm og Gardemoen.

Skoler og barnehage
Det er gode oppvekstvilkår i området med gangavstand til Bråtejordet ungdomsskole og Bråtejordet barnehage.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Rekkehus oppført i 2017 med fundamentering i betong/murkonstruksjon. Antatt leca eller betong under terreng. Ellers bindingsverk med trepanel som utvendig kledning. Isolerglassvinduer, 2-lags og dører i yttervegger fra byggeperioden. Takstein på taket.

Alle bygningsdeler i boligen har fått tilstandsgrad 1.
Se vedlagt tilstandsrapport utført av Bjørn Hallmo datert 09.01.20.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
- Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
Ja, egen ladeboks på ladeplass tilknyttet bolig.

- Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av
eiendommen eller av eiendommens omgivelser?
Ja. Skal bygges videre på Bråtejordet i 2020. Ref. AF Gruppen Norge AS Bygger Bråtejordet B7 for Bråtejordet Tomteselskap AS.

Se vedlagt egenerklæringsskjema i salgsoppgave.


Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 5, Soverom: 3, Stue: 2 Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

U. Etasje:
P-rom: 51 kvm (Allrom, stue, bad/vaskerom, trappegang og mellomgang)
S-rom: 7 kvm (Bod)

1. Etasje:
P-rom: 46 kvm (Entré, stue/kjøkken, wc)
S-rom: 0 kvm

2. Etasje:
P-rom: 46 kvm (Gang, bad, 3 soverom)
S-rom: 0 kvm

I tillegg:
- 1 utebod på inngangssiden, ca. 5 m2.
- 1 garasjeplass i fellesanlegg. Tilgang direkte fra leiligheten.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Kun integrerte hvitevarer medfølger salget dersom ikke annet avtales.

Standard

Entré
Boligens inngangsparti gir et godt førsteinntrykk med belegningsstein og godt vedlikeholdt inngangsparti. Entreen er romslig med lyse veggoverflater og 1 stavs parkett på gulv. Praktisk garderobeløsning til oppbevaring av tøy og sko. Like ved gangen er det inngang til et toalett med lyse baderomsmøbler.

Stue/kjøkken
I boligen er det en åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er fra Sigdal og er delikat innredet med hvite glatte fronter og skap med glassvegg. Kjøkkenet har et vindu som gir godt med naturlig lysinnslipp. Veggene er lyse med downlights i tak. Det er god oppbevaringsplass i skuffer og skapt, samt god benkeplass. Kjøkkenet er velutstyrt med integrert kjøleskap med frys, oppvaskmaskin, stekeovn med platetopp og mikrobølgeovn. Like ved er det god plass til en hyggelig spisegruppe hvor ethvert måltid kan nytes. Stuen er tiltalende med 1 stavs parkett på gulv og lyse veggoverflater. Stuen er av en fin størrelse og oppleves som luftig. Her kan du få plass til en sofa, bord og annet møblement.

Soverom
Boligen inneholder 3 flotte soverom med lyse veggoverflater og 1 stavs parkett på gulv. Hovedsoverom er innredet med dobbeltseng og tilhørende nattbord. Rommet har også egen walk in garderobe med god plass til oppbevaring av tøy og sko. Soverom nr 2 og 3 er ypperlig som gjesterom, kontor og barnerom.

Bad
Boligen inneholder to bad, et i andre etasje og et i underetasje. Badet er helfliset med lys baderomsinnredning, herav vegghengt toalett, servant, skap med speil og lys, samt et badekar. Her er det muligheter for å sette inne dusjvegger om ønskelig. Badet i underetasjen har sammen gjennomgående stil og inneholder toalett, servant og dusj. Her det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv på begge bad.

Kjellerstue
I underetasjen er det et rom som i dag benyttes som kjellerstue. Praktisk for en storfamilie hvor det er muligheter for å trekke seg tilbake, samt at barna kan ha sitt eget lekerom. Alt etter hva som egner seg best.

Terrasse/Hage
Fra stuen er det utgang til en hyggelig balkong med plass til diverse utemøbler. På bakkeplan er det en hyggelig terrasse belagt med terrassebord, samt et flott hageparti. Godt samlingspunkt for hele familien på sommerstid med plass til sittegruppe, beplanting og grill.

Bod
Det er to stk innvendige boder i boligen. En under trappen samt, en stor ved utgang til parkeringsplass i garasje. Her er det gode muligheter for å oppbevare diverse inventar. Det er også en utvendig bod ved inngangsparti.

Oppvarming

Gulvvarme i alle beboelsesrom/våtrom.
Boligen har ventilasjonssystem.

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasje.
Boligen har sin egen utgang direkte inn til felles garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 56 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Eiendommen er eiet og opparbeidet. Tomteparsellene, på inngangssiden og hagesiden, er tillagt boligseksjonen. Ellers er utearealer fellesarealer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse iht. reguleringsplan fra kommune.
Det informeres om at det pågår videre bygging av boliger i B-7 Bråtejordet i 2020.
Se vedlagt reguleringsplan i salgsoppgave. Konferer megler ved spørsmål.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Bestemmelse om bebyggelse
Dagboknr: 956094
Bestemmelse om adkomstrett.
Tinglyst: 18.10.2016

Seksjonering
Dagboknr: 350295
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 151/5786
Tinglyst: 22.01.2018

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Odel

Det er ingen odel eller konsesjon på eiendommen.

Utleieforhold

Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold. Styret skal godkjenne en ny seksjonseier eller leier av en seksjon. Styret kan bare nekte godkjenning dersom det foreligger en saklig grunn. Forholdene som er nevnt i eierseksjonsloven § 6 om diskriminering, er aldri en saklig grunn til å nekte godkjenning.

Formuesverdi

Som primærbolig per 31.12.18: kr 1 517 205
Som sekundærbolig per 31.12.18: kr 5 461 936

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Grønn B.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på 9 rekkehus med til sammen 32 boenheter og garasje/parkeringskjeller under lavblokk datert 26.10. 2017. Boligen er tatt i bruk i 2017.
Det er kjøpers risiko og ansvar for å oppdrive ferdigattest.

Prisantydning

6 500 000,- / Fellesutgifter: 3 539,- pr. mnd Felleskostnader, A-konto fjernvarme, kabel-tv, internett, garasje, a-konto strøm el-bil lader

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Bjørn Hallmo Takstdato : 09.01.2020 Formuesverdi : 1 517 205,- Sekundær formuesverdi : 5 461 936,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Forsikring

IF Forsikring Polisenummer: 85308738

Kommunale avgifter

Kr. 6 292 pr. år Vann og avløp

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk og innboforsikring med mer.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra IF. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og/eller boligforsikring.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse stort kr. 1 000,- ved formidling av forsikring.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Rødland Hilde
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550