Skuiveien 291, Vøyenenga

Antall soverom 3

Antall rom 4

Bruksareal 94 m ²

Prisantydning 5 250 000 kr

Etasje 4

Primærrom 90 m ²

Eiendomstype Leilighet

Vøyen Hageby - Lekker 4-roms endeleilighet med stor usjenert balkong og fast parkering i garasje.

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Skuiveien 291 1339 Vøyenenga 4. etasje

Matrikkel

Gnr.47 Bnr.470 Snr.29 Orgnr.919780886 i Bærum kommune

Beliggenhet, adkomst

Marton Eiendomsmegling har gleden av å presentere Skuiveien 291. Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et hyggelig og barnevennlig boligområde på Vøyenenga. Leiligheten har nærhet til barnehage, skoler, servicetilbud og offentlig transport.

Skoler & barnehage
Av skoler i nærheten kan området by på Emma Hjorth skole, Bryn og Skui skole. Nærmeste ungdomsskole er Vøyenenga, og av videregående skoler er det Rud og Rosenvilde. Kirkerudbakken barnehage, Ståvi og Vøyen FUS barnehage ligger like ved. Det er etablert barnehage på tunet med prioritet for boligkjøpere på Vøyen Hageby.

Fritidsaktiviteter
Området har flere fritidsaktiviteter i nærheten, blant annet fotballbane, basketbane, sandvolleyballbane og bordtennis på Vøyenga skole. Leiligheten har utsikt mot Kirkerudbakken skisenter som har preparerte skiløyper på vinterstid. Idrettsanlegg og ishall på Rud. På Kalvøya og Kadettangen har du flotte muligheter for både bading og båtliv. Det har blitt lagt ny strand og bygget hoppetårn på Kadettangen, som nå har blitt et populært tilskudd som lokalbefolkningen vet å sette pris på. Fra leiligheten er det kun en kort kjøretur til Vestmarka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter ved sommerstid.

Servicetilbud
Kort avstand til Vøyenenga senter som har et bredt utvalg av fasiliteter og servicetilbud, som blant annet Meny med postkontor, Kiwi butikk, apotek, renseri, blomsterbutikk, legekontor, treningssenter, Sushi restaurant og Kafe m.m. For ytterligere fasiliteter er det en kort kjøretur til Sandvika storsenter med 197 butikker og stort areal. Senteret byr også på kultursenter, kino, kafeer, restauranter, bibliotek og shoppingmuligheter.

Offentlig transport
Bussholdeplass ved Skuiveien som tar deg til Sandvika på ca 10-12 minutter. Her er det videre gode transportmuligheter med flere busslinjer, lokal- og regionstog, samt flytog. På Kolsås er det T-banestasjon som går ca hvert 15 minutt.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Moderne boligblokk fra 2017.
- Fundamentering i betong. Grunnforholdene er ikke undersøkt.
- Yttertaket, flatt, tekket med takpapp eller tilsvarende.
- Eier opplyser at utvendig kledning ble beiset i 2019.
- Felles trappegang, trapper i betongkonstruksjon.
- Heis.
- Etasjeskillere i betong, hulldekkelementer.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport fra Bjørn Hallmo datert 07.11.19 i salgsoppgave.

Fra selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som: rotter, mus,
maur eller lignende?
Ja, det har vært tillfelle av skadedyr i en av utebodene (vi har innebod). Anticimex utfører jevnlige kontroller og sender skriftlig rapport til styret etter besøket.

Egenerklæringsskjema er vedlagt i salgsoppgave.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

P-rom: Entre´, bad/wc, stue/kjøkken, 3 soverom, wc
S-rom: To stk boder. (En innvendig bod og en bod  i fellesanlegg).

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Medfølger ikke salget:
- Frittstående kjøleskap
- Frittstående oppvaskmaskin
- Tv og oppheng
- Vaskemaskin og tørketrommel
- To lamper i stue
- Lampeskjerm på soverom 2 og 3

Standard

En lekker endeleilighet beliggende i 4. etasje med utsikt mot Kirkerudbakken alpinsenter og nærområdet. Leiligheten er fra 2017 med gjennomgående standard og god planløsning. Leiligheten byr på tre soverom, bad, toalett, entré, åpen stue og kjøkkenløsning og to stk boder.

Velkommen inn! Entreen skaper et godt førsteinntrykk med duse overflater og gjennomgående gulv i hele leiligheten. I gangen er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Like ved entreen er det en praktisk garderobeløsning hvor det er plass til ytterligere oppbevaring av yttertøy.

I leiligheten er det en åpen stue og kjøkkenløsning med plass til både spisestue og sofaløsning. Endeleiligheten har store vindusflater som gir mye lysinnslipp og sørger for en luftig atmosfære. Smakfullt kjøkken fra Sigdal med romslig benkeplate og gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Stilren innredning med hvite fronter, mørk benkeplate og flislagt over benkeplate. Integrert komfyr med platetopp og frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap (medfølger ikke). Komfyrvakt og vannstopper er installert.

Stuen er tiltalende med pent gulv, samt en blanding av lyse og mørke veggoverflater som skaper en kontrast i rommet. Stuen er av en fin størrelse og oppleves som luftig. Her kan du få plass til en romslig sofa, bord og annet møblement.

Delikat bad med varmekabler i gulv. Badet er helfliset med lys baderomsinnredning, herav vegghengt toalett, servant med benkeplate, speil med lys og en behagelig dusj. Opplegg for vaskemaskin som er praktisk plassert under benkeplate. Toalettet har inngang fra gangen og er innredet med lys servant og vegghengt toalett.

Leiligheten inneholder 3 flotte soverom med moderne overflater og gjennomgående gulv. Hovedsoverom har plass til dobbeltseng, garderobe og tilhørende nattbord. Soverom nr 2 og 3 er ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor.

Boligen har en stor balkong på 20 kvm med god plass til utemøbler, beplantning og grill. Her kan du nyte utsikt mot alpinbakken, samt gode solforhold på sommerstid.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner.
Varme i baderomsgulvet.

Parkering

Det medfølger en fast parkeringsplass i garasje.

En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 133 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet felles tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst til eiendommen via offentlig og privat vei.

Reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et området som er regulert til boligformål.

Per dags dato pågår det arbeid vedrørende nye E-16. Planen skal legge til rette for ny E16 mellom Kjørbo og Wøyen med tilhørende lokalveisystem, med særlig vekt på trafikksikkerhet, fremkommelighet og landskapstilpasning.

Utbygging av Vøyen Hageby. Planen legger til rette for utbygging av ca. 210 boliger og barnehage, i form av blokkbebyggelse mot E16 og Skuiveien og rekkehusbebyggelse og barnehage mot det felles grøntdraget i det indre av planområdet.

For ytterligere informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det foreligger 5 tinglyste servitutter på sameiets eiendom.

Bestemmelse om vann/kloakkledning
Dagboknr: 158906-1
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger. 
Bestemmelse om gang og kjøreatkomst.
Tinglyst: 21.02.2017

Bestemmelse om adkomsrett
Dagboknr: 158906-2
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger. 
Bestemmelse om gang og kjøreatkomst.
Tinglyst: 21.02.2017

Erklæring/Avtale
Dagboknr: 857550-1
Sameiet er forpliktet til å være sameier i den del av gnr 47 bnr 3 og gnr 78 og bnr 21 i Bærum kommune som skal utskilles som felles parkareal.
Tinglyst: 09.08.2017

Bestemmelse om bebyggelse
Dagboknr: 872457-1
Bestemmelser vedrørende oppsetting av støyskjerm i restriksjonsbeltet til offentlig vann- og avløpsledninger.
Tinglyst: 14.08.2017

Bestemmelse om adkomstrett
Dagboknr: 348502-1
Gnr 78, bnr 21, bnr 385, bnr 386 og gnr 47, bnr 3, bnr 471 i Bærum kommune har rett til adkomst over gnr 47, bnr 470 i Bærum kommune. 
Tinglyst: 22.01.2018

Nevnte heftelser følger eiendommen ved salg. Kopi av servitutter som kan være av interesse av å lese innen budgivning kan bes om hos megler.

Odel

Ingen odel eller konsesjon på eiendommen.

Utleieforhold

Rettslig rådighet
Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter, har den enkelte seksjonseierfull rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, utleie og pantsettelse. Sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold.
Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Formuesverdi

Primærbolig per 31.12.17: 1 551 441,-
Sekundærbolig per 31.12.17: 5 585 187,-

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Rød C.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 25.08.2017.

For at sameiet kan søke om ferdigattest må følgende krav være oppfylt:
- Sluttdokumentasjon og gjenstående arbeider på vann og avløp må være godkjent.
- Ferdigattest for bebyggelse tilhørende byggetrinn 1 kan ikke gis før atkomst til boligene fra ny lokalvei tilgrensende planområdet mot E16 er etablert, jf. reg.bestemmelsenes § 12.3.
- Tinglyst erklæring/avtale som sikrer Bærum kommunes rettighet til å kunne slippe overvann på privat overvannsnett (må foreligge
ved brukstillatelse, ref. vilkår 9).
- Tinglyst erklæring for plassering av bebyggelse i restriksjonsbeltet langs offentlige VA-ledninger (må foreligge ved brukstillatelse, ref. vilkår 9).

Det er kjøpers ansvar og risiko for å oppdrive ferdigattest.

Se vedlagt midlertidig brukstillatelse i salgsoppgave.

Prisantydning

5 250 000,- / Fellesutgifter: 3 842,- pr. mnd Vedlikeholdsfond, Kommunale avgifter (vann, avløp, renovasjon) velforening, fjernvarme, kabel-tv og bredbånd, felles strøm, forsikring, brøyting/strøiing, vaktmestertjeneste, heis service, renovasjon, forretningsførsel m.m.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Bjørn Hallmo Takstdato : 07.11.2019 Formuesverdi : 1 551 441,- Sekundær formuesverdi : 5 585 187,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 88331728

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl i felleskostnader.

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk og innboforsikring med mer.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Sameiets navn er Sameiet Vøyen Hageby 1. Sameiets eiendom er gårdsnummer 47 og bruksnummer 470 i Bærum kommune. Sameiet består av 68 boligseksjoner.

Spesifikasjon av lån:
Ingen lån per 30.10.19

Forsikring:
Gjensidige Forsikring ASA 88331728

Styregodkjenning:
Det praktiseres ikke styregodkjenning, men styret skal informeres om ny eier.

Dyrehold:
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.

Kommende 5-års periode
Styret har innhentet tilbud på lading av elbiler. Løsningen blir presentert på Årsmøtet. Kostnad for dette fordeles på sameiet og de som bestiller ladepunkt.

Vedlikeholdsplikt og mislighold
Andelseier har en vedlikeholdsplikt av egen bolig. Slik vedlikeholdsplikt omfatter andelseiers plikt til å holde boligen, og andre rom samt annet areal som tilhører boligen i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, sikringsskap, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannsbereder og vask, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. Andelseiers brudd på sine forpliktelser ovenfor borettslaget utgjør mislighold. Som mislighold regnes manglende betaling av felleskostnader, forsømt vedlikeholdsplikt, ulovlig bruk eller overlating av bruk og brudd på husordensregler. Styret kan, ved vesentlig mislighold, pålegge andelseier å selge sin andel.

Sameiets legalpanterett i en seksjon
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. I vedtektene kan det fastsettes en mer omfattende panterett for krav mot seksjonseierne enn legalpanteretten.

Se informasjon fra sameiet i salgsoppgave.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra If. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Med Boligkjøperforsikring dekkes advokatutgifter og andre rettslige kostnader dersom det oppstår en tvist. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og boligforsikring.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr. 1000,- kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikring.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Rødland Hilde
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550