Gunnar Schjelderups Vei 33 C, Oslo

Antall soverom 1

Antall rom 2

Bruksareal 32 m ²

Prisantydning 1 550 000 kr

Etasje 4

Primærrom 32 m ²

Eiendomstype Leilighet

Nydalen - Pen 2-roms like ved BI. Balkong - Heis - Felles takterrasse - Ingen forkjøpsrett - Perfekt førstegangskjøp!

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Gunnar Schjelderups Vei 33 C 0485 Oslo 4. etasje

Matrikkel

Gnr.77 Bnr.100 Snr.110 Andelsnr.128 Orgnr.991796312 i Oslo kommune

Beliggenhet, adkomst

Velkommen til Gunnar Schjelderups Vei 33 C!

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet i Nydalen. Fra leiligheten er det gangavstand til Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter som har et bredt utvalg av servicetilbud. Her finner man blant annet klesbutikker, restauranter, treningssenter, Odeon kino og kaféer. Bunnpris ligger like ved leiligheten hvor dagligvarehandel kan foretas samt flere kaffebarer, restauranter og forretninger i umiddelbar nærhet.

Området byr også på flotte turområder både oppover mot Maridalen og nedover mot sentrum samt flotte badeplasser som Brekkedammen og Frysja. Grefsenkollen er også like i nærheten hvor man kan stå på alpint om vinteren.

Det er sært god kollektivdekning i område med offentlig kommunikasjon.
Fra leiligheten er det gangavstand til trikk, buss og t-banen. Det går også flybussekspress fra Storokrysset hvert 15. min.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1965

Bygninger og byggemåte

Opprinnelig et hybelhus fra 1956, ombygget i 2007/2008
- Fundamentering i betong. Grunnforholdene er ikke undersøkt.
- Yttertaket. ukjent tekking.
- Felles trappegang, trapper i betongkonstruksjon. Heis.
- Etasjeskillere i betong.

Det gjøres oppmerksom på tilstandsgrad 2 på overflater innvendig gulv på bakgrunn av noen slitasjemerker i parkett. Vurdering av fliser i badet, se moment om badet.

Se vedlagt tilstandsrapport fra Bjørn Hallmo 02.10.19 i salgsoppgave.Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

P-rom: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom

Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca 2 kvm.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Kun integrerte hvitevarer medfølger dersom ikke annet avtales.

Standard

Moderne leilighet med arealeffektiv planløsning og tidløs innredning. Leiligheten har en gjennomgående standard og inneholder entré, soverom, baderom, stue og kjøkken.

Entré
Fra inngangspartiet kommer man inn i en lys og luftig entré. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra gangen er det videre inngang til bad, soverom og stue.

Stue & Kjøkken
Videre inn i leiligheten er det en delvis åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkenet har hvite glatte folierte høyglans fronter og tilhørende benkeplate i laminat. Velutstyrt kjøkken med integrert steketopp, stekeovn, samt opplegg for oppvaskmaskin. Plass til en liten sittegruppe hvor ethvert måltid kan nytes. I stuen er det lyse malte flater og parkett på gulv. Plass til å innredet med en hyggelig sofagruppe med tilhørende møbler. Fra stuen er det utgang til en balkong. De store flatene slipper inn naturlig lys og gir boligen en luftig atmosfære.

Bad
Badet er lyst innredet med fliser på gulv og vegger. Hvite baderomsmøbler, herav dusjhjørne, toalett, servant med underskap og speilskap. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv.

Soverom
Soverom med plass til dobbeltseng, innredet med garderobeskap og nattbord. Det er lyse malte flater og parkett på gulv. På soverommet er det fransk balkong.

Balkong
Balkongen er på ca 2,5 kvm. Plass til en liten sittegruppe, samt tilhørende beplatning. Utsikt over nærområdet. Borettslaget har en felles takterrasse med gode solforhold.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Parkering i gate etter gjeldene bestemmelser.
Muligheter for å leie (om ledig) parkeringsplass hos Park Nordic.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 7 783 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles festet tomt.

Festeavtale:
Selskapet fester tomt av GSV Eiendom AS for en avtaleperiode på 82 år f.o.m 01.09.2007. Bortfester kan indeksregulere hvert år, tilsvarende en eventuell økning av konsumprisindeksen (KPI) eller annen tilsvarende indeks derom konsumprisindeksen opphører.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et området regulert til bolig iht. reguleringsplan.

Endret reguleringsplan for gnr. 77, bnr. 100 m.fl. Nydalen som reguleres til byggeområde for boliger med felles areal (lek,av- kjørsel,parkering og gangveier) Oslo kommune. Ang. til tinglyste avtaler se gnr.77 bnr.100+149 ekspedisjon av 27.8.1985. Dette er vedtatt av miljøverndepartementet.
Link: https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/[599094,6647258,8.559999952016161

Se vedlegg i salgsoppgave. Konferer megler ved spørsmål.

Odel

Det er ingen odel eller konsesjon på eiendommen.

Utleieforhold

I henhold til borettslagsloven kan ikke andelseier uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen
til andre. En andelseier som selv bor i boligen, kan overlate deler av boligen til andre. Med godkjenning fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opp til tre år dersom andelseieren selv eller en person som nevnt i brl. § 5-6 første ledd nr. 3, har bodd i boligen i
minst ett av de siste to årene. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn for det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

Formuesverdi

Primær per 31.12.17: kr 729 061,-
Sekundær per 31.12.17: kr 2 624 619,-

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Rød F.

Ferdigattest

Det foreligger arkivkort ferdig attestert 01.12.1958 for hybelhus nr. en - Gunnar Schjelderups vei 33C.
Det foreligger melding om ferdig arbeid datert 23.02.1962 for ominnredning av våningshus - Gunnar Schjelderups vei 33A-D.
Det foreligger ferdigattest datert 03.03.1967 for hybelhus - Gunnar Schjelderups vei 33D.
Det foreligger ferdigattest datert 03.03.1967 for hybelhus - Gunnar Schjelderups vei 33B.
Det foreligger arkivkort ferdig attestert 16.05.1975 for tilbygg til hybelhus nr. to - Gunnar Schjelderups vei 33D.
Det foreligger ferdigattest datert 23.10.1996 for tilbygg boligblokk - Gunnar Schjelderups vei 33A.
Det foreligger brukstillatelse datert 30.08.2007 for ombygging av leilighetene i bygg B - Gunnar Schjelderups vei 33B.
Det foreligger brukstillatelse datert 15.10.2007 for ombygging av leilighetene i hus C, seksjon 110-139 - Gunnar Schjelderups vei 33C.
Det foreligger brukstillatelse datert 08.02.2008 for ombygging av leilighetene i hus D, seksjon 140-182 - Gunnar Schjelderups vei 33D.
Det foreligger sluttnotat byggesak - henleggelse (brukstillatelse eldre enn 3 år) for ombygging datert 21.01.2014 - Gunnar Schjelderups vei 33A-D.

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: THE ACADEMY I BORETTSLAG, Orgnr.: 991796312 Andelsnr.: 128 Andel fellesgjeld: 1387000, Total gjeld: 73002627, Oppdatert pr: 01.10.2019 NB: Vær oppmerksom på andel fellesgjeld som beløper seg til 1 387 000,-

Generelle opplysninger om The Academy I Borettslag
Borettslaget består av 75 andelsleiligheter.

The Academy I Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 991 796 312, og ligger i bydel Nordre Aker i Oslo kommune. Adressen til sameiet er Gunnar Schjelderups vei 33 B og 33 C med gårdsnummer 77 og
bruksnummer 100.

Borettslaget er en del av sameiet ES Gunnar Schjelderups vei 33 som totalt består av 4
blokker med 182 seksjoner. Academy borettslag utgjør seksjon 65-139 i sameiet. Heimstaden Norge AS eier seksjon 1-64 og 140-182 med unntak av 10 seksjoner som har private eiere.

Tomten er festet med en avtaleperioden på 82 år fom 01.09.2007.

Forkjøpsrett:
Praktiseres ikke i borettslaget.

Styregodkjenning:
Ved et hvert eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen. Styret kan nekte godkjenning når det er saklig grunn til det. Kjøper bærer risiko og ansvar for at godkjenning blir gitt.

Dyrehold:
Dyrehold er tillatt ved søknad, dette innebærer at hver enkelt skal søke styret om tillatelse. De som har dyr skal vise ansvar. Hund skal holdes i bånd på borettslagets området. Ekskrementer etter hunden skal fjernes.

Forsikring:
Landbruksforsikring AS - polisenr 26792827

IN-Lån:
Nei, ikke muligheter for å nedbetale fellesgjelden.

Info fra generalforsamling 2019:
- Enkelte leiligheter har fått nye balkongdører. Styret foretar løpende vurdering av fremtidig behov for ytterligere bytter og er i dialog med Heimstaden om en felles jobb på dette.
- Avløpsrørene i borettslaget fra kjeller til koblingspunkt i gaten er i dårlig forfatning og må på sikt byttes.

Vedlikeholdsplikt og mislighold:
Andelseier har en vedlikeholdsplikt av egen bolig. Slik vedlikeholdsplikt omfatter andelseiers plikt til å holde boligen, og andre rom samt annet areal som tilhører boligen i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, sikringsskap, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannsbereder og vask, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. Andelseiers brudd på sine forpliktelser ovenfor borettslaget utgjør mislighold. Som mislighold regnes manglende betaling av felleskostnader, forsømt vedlikeholdsplikt, ulovlig bruk eller overlating av bruk og brudd på husordensregler. Styret kan, ved vesentlig mislighold, pålegge andelseier å selge sin andel.

Borettslagets pantesikkerhet:
Laget har panterett i andelen for krav mot andelseier som går foran andre heftelser. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. I vedtektene kan det fastsettes en mer omfattende panterett for krav mot andelseier enn legalpanteretten.
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: SPARB1-18294829470
Annuitetslån
Terminer per år: 4
Flytende rente per 01.10.19: 2,90%
Restsaldo per 01.10.19: 73 002 627,-
Andel saldo per 01.10.19: 1 387 000,-
Restløpetid: 28 år 6 mnd

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 550 000,- / Felleskostnader: 9 589,- pr. mnd Kabel-tv, kommunale avgifter, renhold fellesareal, verktøy, driftsmateriell, inventar, lån, avdrag/renter, forretningførerhonorar m.m

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk og innboforsikring med mer.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Bjørn Hallmo Takstdato : 02.10.2019 Formuesverdi : 729 061,- Sekundær formuesverdi : 2 624 619,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring

Boligkjøperforsikring          
Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra If. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Med Boligkjøperforsikring dekkes advokatutgifter og andre rettslige kostnader dersom det oppstår en tvist. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og boligforsikring.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar i fem år i henhold til avhendingsloven.

Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse pålydende kr. 1000  for formidling av forsikring.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Tinglyste heftelser
Det er ingen tinglyste heftelser på andelen.

Det foreligger 18 tinglyste heftelser på borettslagets eiendom.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Rødland Hilde
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550