Lostajet 17, Hønefoss

Antall soverom 3

Antall rom 4

Bruksareal 147 m ²

Prisantydning 4 700 000 kr

Primærrom 142 m ²

Eiendomstype Enebolig

HØNEFOSS - HAUG - Lekker enebolig med gjennomgående høy standard - Stor hage med markterrasse og gode solforhold!

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Lostajet 17 3514 Hønefoss

Matrikkel

Gnr. 132 bnr. 300 i Ringerike kommune

Beliggenhet, adkomst

Marton Eiendomsmegling har gleden av å presentere denne flotte eneboligen fra 1996. Dette er en lys og delikat oppusset enebolig over to etasjer med stor og flott hage. Boligen ligger solrikt og usjenert til i populære Haugsbygd med gangavstand til skole og barnehage. Eiendommen har en svært attraktiv og sentrumsnær beliggenhet med skjermet tomt med lite trafikk. Boligen passer perfekt for barnefamilier, men også for de uten barn, eller har barn som har flyttet ut. Dette er en flott bolig med høy standard og tidsmessige overflater. Her får du en flott eiendom med nærhet til naturen og samtidig kort avstand til byen.

Det er fantastisk flotte tur/treningsområder i nærområdet både sommer og vinter. Her har du flotte oppmerkede stier og turløyper gjennom hele Nordmarka. Om vinteren kjøres løypene på Ringkollen opp så fort snøen legger seg på bakken, og her finner du også hoppbakker, akebakker og slalombakke. Det er gangveier i umiddelbar nærhet til boligen, og gangavstand til barne/ungdomsskole, barnehage, fotballbane, kirke, legesenter, dagligvare og busstopp. Med bil tar det ca. 5-6 minutter til Hønefoss, og det er også god offentlig kommunikasjon til Hønefoss sentrum - og busstopp i umiddelbar nærhet til boligen.

Området ligger meget bra til for pendling til hovedstaden på jobb eller skole, da det er godt med korresponderende busser fra Hønefoss til Sandvika/Oslo. Ringeriksbadet med alle sine fasiliteter ligger kun ca. 10 min. unna og det er golfbane ca. 20 min. fra boligen.
At området er i stor utvikling med tanke på den fremtidige Ringeriksbanen og 4-felts E16, gjør at dette også er en god investering for fremtiden. Da vil avstanden til Oslo være rundt 30 minutter, noe som gjør området både sentralt og landlig på en gang.

Avstander med bil: Sandvika: ca. 35 min. Oslo: ca. 50 min. Gardermoen: ca. 50 min. Norefjell: ca. 55 min.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1996

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i 1996.
Støpt plate på mark. Yttervegger bygget i bindingsverk type 48x148 med 15 cm isolasjon som er kledd utvendig med trekledning.
Saltakkonstruksjon.
Noen få av innerveggene er litt ute av lodd.

Alle innvendige areal er renovert de to siste årene. Huset har fått et nytt strøk maling sist i 2016 og verandaen på ca 75 kvm er iflg. eier bygget sommeren 2016. Platting ved inngangsdøren og beleggningsstein er gjort i 2018.

Annekset/uthuset er iflg. eier bygget i 2017.

Alle punkter har i tilstandsrapporten fått tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport fra Ulf Eckhoff  datert 22.12.19 i salgsoppgave.

Fra selgers egenerklæringsskjema:

- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av faglært: Arbeid utført av faglært på dugnad og eier. Total oppussing av 2 bad i 2019.

- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja: Smøre membran benyttet på begge bad.

- Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja: Det har vært noe setninger i grunnen under boligen rett etter bygge perioden utbedret i 2017 .

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært: Utført av faglært på dugnad og eier. Montert beslag på pipa, toppbord, malt fasaden, bygd terrasse, platting ved ingangsdør.

- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært: Amper Elektroinstalasjon. 2018-2019 Lagt varmekabel på to bad, varmematte på kjøkkenet, gang, wc, varmefolie i stuen og spisestue, noe ny kurs, belysning.

- Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Ja: Samsvarserklæring, garanti gitt av Amper Elektroinstalasjon.

- Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Ja: 09.2015 El kontroll av hele huset utført av Infratek, små feil ble oppdaget -rettet opp av Amper Elektroinstalasjon.

- Er det foretatt radonmåling?
Nei: Gulvet i 1etg var impregnert med Alfa Preg Radon og betong impregnering.

Egenerklæringsskjema er vedlagt i salgsoppgave.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Stue: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 156 kvm

Enebolig:

Bruksareal per etasje:
1. etasje: 95 m²
2. etasje: 52 m²

Primærrom (P-ROM)  per etasje:
1. etasje: 95 m² (Gang, wc, bad/vaskerom, kontor, soverom, kjøkken og stue)
2. etasje: 47 m² (Gang, bad, disponibelt rom/bod, soverom og hovedsoverom med utgang til terrasse)

Sekundærrom per etasje:
1. etasje: 0 m²
2. etasje: 5 m² (Bod)

Anneks/uthus:

P-rom: 0 m², S-rom: 15 m², Bruksareal: 15 m², Bruttoareal: 17 m²

Om et rom defineres som primærrom (p-rom) eller sekundærrom (s-rom) vil avhenge av hva rommet brukes til når boligen selges. Dette gjelder uavhengig av om rommet er godkjent til dagens bruk eller ikke.

Standard

En lekker enebolig over to plan med gjennomgående høy standard og smakfulle løsninger. Boligen er totalrenovert i 2019.

1. etasje:

Entré: Entreen er lys og åpen med både garderobeskap og innebygget garderobe som gir meget gode oppbevaringsmuligheter. Rommet har store delikate fliser på gulvet med behagelig gulvvarme. Videre leder rommet inn til kjøkken og stue og har trapp opp til 2. etasje.

Stue: En romslig og lys stue med gode vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Veggene har tidsriktige farger og gulvet har behagelig gulvvarme. Her har du en flott peis med glassdører, som skaper en hyggelig atmosfære på kalde vinterkvelder. Stuen er smart delt inn i en tv-stue og en spisestue. I tv-stuedelen har du god plass til større sofagruppe med tilhørende sofabord. Spisestuedelen har god plass til spisebord, hvor du kan nyte hyggelige middagsselskaper. Fra spisestuen har du utgang til hyggelig hage med flott markterrasse. I stuen er det montert varmepumpe.

Kjøkken: Kjøkkenet er totalrenovert i 2019 og har delikate fliser med varme på gulvet. Rommet er lyst og romslig og er innredet med hvite profilerte fronter, mørk benkeplate og lekre mørke fliser over. Her har du integrert kjøl/frys, komfyr, mikrobølgeovn og steketopp med ventilator. Rommet har to store vinduer, som gir rikelig med naturlig lys og gode arbeidsforhold.

Bad: Et lekkert bad fra 2019 med delikate fliser på vegger og gulv med varmekabler. Rommet er innredet med flott stor dusj med foldbare glassdører og servant med fliset underskap. Badet har en egen vaskeavdeling med opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank.

Separat wc: Rommet er lekkert flislagt med store lyse fliser på vegger og gulv. Innredet med vegghengt toalett og fliset servantskap.

Soverom: Soverommet i 1. etasje har hyggelig utsyn mot hagen, er praktisk innredet med skyvedørsgarderobe og har god plass til dobbeltseng.

Kontor: Et praktisk kontor beliggende i boligens 1. etasje. Her har du god plass til kontorpult og oppbevaringsmøbler. Rommet er ikke godkjent som soverom pga. størrelse, men det er god plass til seng dersom man trenger ekstra soveplass.

2. etasje:

Bad: Badet er lekkert og nyoppusset med store fliser på vegger og gulv med varmekabler. Her har du et flott innfliset badekar, vegghengt toalett og flislagt servantskap.

Hovedsoverom: Hovedsoverommet er lyst og romslig og har utgang til terrasse med utsyn over hagen. Rommet har god plass til dobbeltseng og diverse oppbevaringsmøbler.

Soverom: Et hyggelig soverom med god plass til seng og diverse oppbevaringsmøbler.

Bod/disponibelt rom: Boligen har et romslig rom i 2. etasje med gode oppbevaringsmuligheter. Det er bygget praktiske knevegger med skyvedører for ekstra lagringsplass. Rommet kan også brukes som en hyggelig loftstue.

Oppvarming

Elektriske ovner, lukket peis, varmepumpe og varmekabler på bad. Varmefolie/varmematte i stue, kjøkken og gang i 1. etg.

Parkering

Det er plass til flere bilder på eiendommen.
Ellers gateparkering etter gjeldende regler for området.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 877 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Boligen har meget trivelig tomteareal med pent opparbeidet hage med fine bed og ny tujahekk som gir lite innsyn fra naboer. Det er lagt belegningsstein på gårdsplassen. Ved inngangsparti er det satt opp levegger med lys.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst fra kommunal vei via felles privat vei. Brukerne av veien betaler for snømåking. Eier betaler hvert år ca kr 2.000,- for dette.

Reguleringsbestemmelser

Boligen ligger i et område som er regulert til bolig med frittliggende småhusbebyggelse.
Reguleringsplankart er vedlagt salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Dokumenter. 1057-1
Registrert: 18.02.1987
Bestemmelse om vann/kloakkledning og gjerdeplikt:
Kjøper har full gjerdeplikt mot offentlig vei og offentlige friarealer. Kjøper er forpliktet til å knytte eiendommen til offentlig vann- og kloakknett og til å betale de til enhver tid gjeldende kommunale avgifter.
Vedlikehold av stikkledninger og veier som ikke overtas av kommunen, påligger de eiendommer som betjener seg av disse.
Eieren av tomten er forpliktet til å la nærliggende tomter legge og ha liggende vann-, kloakk- og overvannsledninger over tomten fram til hovedledning. Eventuelle skader som forårsakes av dette, må erstattes av dem som eier ledningen.
Kommunen har rett til i fremtiden vederlagsfritt å legge og ha liggende offentlige ledninger over tomten med adgang til vedlikehold av samme.
Med flere bestemmelser

Dokumentnr. 3664-2
Registrert: 04.08.1995
Bestemmelse om vann/kloakkledning, gjerde og forkjøpsrett:
Tomten har full gjerdeplikt mot offentlig vei og offentlige friarealer.
Kjører er forpliktet til å knytte eiendommen til offentlig vann- og kloakknett og til å betale de til enhver tid gjeldende kommunale avgifter. Vedlikehold av stikkledninger påligger de eiendommer som betjener seg av disse.
Felles adkomstvei til tomten vedlikeholdes og bekostes av brukerne av veien.
Eier av tomten er forpliktet til å la nærliggende tomter legge og ha liggende vann- og kloakkovervannsledninger over tomten fram til hovedledning.
Kommunen har rett til i fremtiden vederlagsfritt å legge og ha liggende offentlige ledninger over tomten med adgang til vedlikehold av samme. Likeledes har Televerket og Ringerike Interkommunale kraftverk vederlagsfritt rett til stolpefeste og legging av kabler og/eller ledninger.
Med flere bestemmelser.

Dokumentnr. 3664-4
Registrert: 04.08.1995
Bestemmelse om vann/kloakkledning, gjerde og forkjøpsrett:
Tomten har full gjerdeplikt mot offentlig vei og offentlige friarealer.
Kjører er forpliktet til å knytte eiendommen til offentlig vann- og kloakknett og til å betale de til enhver tid gjeldende kommunale avgifter. Vedlikehold av stikkledninger påligger de eiendommer som betjener seg av disse.
Felles adkomstvei til tomten vedlikeholdes og bekostes av brukerne av veien.
Eier av tomten er forpliktet til å la nærliggende tomter legge og ha liggende vann- og kloakkovervannsledninger over tomten fram til hovedledning.
Kommunen har rett til i fremtiden vederlagsfritt å legge og ha liggende offentlige ledninger over tomten med adgang til vedlikehold av samme. Likeledes har Televerket og Ringerike Interkommunale kraftverk vederlagsfritt rett til stolpefeste og legging av kabler og/eller ledninger.
Med flere bestemmelser.

Nevnte heftelser følger eiendommen ved salg. Kopi av servitutter som kan være av interesse av å lese innen budgivning kan bes om hos megler.

Odel

Ingen odel eller konsesjon på eiendommen.

Utleieforhold

Eier av selveid eiendom har full rettslig rådighet og har herunder rett til salg, utleie og pantsettelse.

Formuesverdi

Primærbolig per 31.12.18: 770 544,-
Sekundærbolig per 31.12.18: 2 773 957,-

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Gul D

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest for enebolig datert 27.03.96.

Se vedlagt ferdigattest i salgsoppgave.

Prisantydning

4 700 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ulf Eckhoff Takstdato : 22.12.2019 Formuesverdi : 770 544,- Sekundær formuesverdi : 2 773 957,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Forsikring

Eika Polisenummer: 5241866

Kommunale avgifter

Kr. 18 687,24 pr. år Kommunale avgifter omfatter eiendomsskatt (kr 3.278,-), feiing (kr 463,-), vann og avløp (kr 11.176,24,-) og renovasjon fra ekstern leverandør (kr 3.770,-)

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk og innboforsikring med mer.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er ikke pliktig medlemsskap i sameie eller velforening, men beboerene i veien betaler for snømåking. Eier betaler hvert å ca 2.000,- for dette.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra If. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Med Boligkjøperforsikring dekkes advokatutgifter og andre rettslige kostnader dersom det oppstår en tvist. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og boligforsikring.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr. 1000,- kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikring.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Rødland Hilde
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550