Sandhodlsvegen 17, Kleppe

Antall soverom 4

Antall rom 6

Bruksareal 150 m ²

Prisantydning 4 600 000 kr

Primærrom 142 m ²

Eiendomstype Enebolig

Klepp - Moderne enebolig med 4 soverom og solrik hage/terrasse i et barnevennlig område.

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Sandhodlsvegen 17 4352 Kleppe
Gnr. 1 Bnr. 2203 i Klepp kommune

Nærområdet

Denne moderne eneboligen ligger flott til i et veletablert og familievennlig boligområde på Klepp. Rett i nærheten finner du det meste du måtte trenge av servicetilbud og fasiliteter som blant annet barnehager, skoler, butikker, kjøpesenter, bussholdeplasser, bank, lege og idrettsplasser.

Fra boligen er det kort vei til offentlig transport, shopping og gode rekreasjonsområder som Kleppelunden, Klepp idrettshall og flere fotballbaner. Kun en kort kjøretur unna finner du også de idylliske Jærstrendene som Borestranda, Orrestranda, Selestranda og flere.

Klepp IL har et flott idrettsanlegg med gode fasiliteter. Klubben tilbyr blant annet fotball, håndball, svømming, turn osv. Ved Jærhagen finnes det også isbane som kan brukes om vinteren. Klepp kan også tilby flere treningsstudioer som blant annet Arena og Sport 4 You. Driver du med sportsfisking er det mulighet for dette i Figgjoelva som har utløp på Selestranda.

Nydelige tur -og rekreasjonsområder finner du i Kleppelunden. Her kan du ha med hele familien og grille, eller ta deg en joggetur gjennom Kleppelunden og over Håland. Kleppelunden har blant annet grillplass for familien, belyste løyper for sene joggeturer og treningsapparater for de som ønsker å benytte seg av det.

Boligen ligger i et meget barnevennlig område med flere barnehager og lekeplasser i umiddelbar nærhet.
Området har god dekning med offentlig transport via buss, flybuss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger i Kleppekrossen hvor det er hyppige avganger. Nærmeste togstasjon er Klepp stasjon. Det går også flybuss gjennom Kleppekrossen som tar deg til Stavanger lufthavn, Sola.

Kombinasjonen av godt utbygd infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder og kort vei til sentrum gjør dette området til et meget godt bomiljø for folk i alle aldere. Fra Klepp tar det ca 17 min til Forus, 14 min til Sandnes, 10 min til Bryne og ca 25 min til Stavanger. Her bor man sentralt men likevel i nærheten av naturen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2012

Bygninger og byggemåte

Eneboligen er oppført med ringmur og plate i stedstøpt betong.
Yttervegger i isolert lett bindingsverk som utvendig er vindtette og bordkledd med liggende og stående trepaneler/spalte kledning.
Etasjeskillet i trebjelkelag pålagt plattformgulf og toppdekke.
Saltak i tre(sperretak) som er tekket med enkel-krummet betong takstein.
Takrenner/nedløp i aluminium.
Vinduer og dører med isolerglass.
Yttertak uten kaldt loft, som i dette tilfellet, kan være spesielt utsatte når det gjelder kondensering. Dette er avhengig av om det er benyttet tilstrekkelig med plast innvendig og at denne har klemte skjøter. Det er videre viktig at det er tilstrekkelig isolert og at taket er tilstrekkelig utluftet utvendig.
Taket er tekket med takstein fra byggeåret.
Vann – og avløpsrør og utstyr er fra byggeåret.

Carport/utvendig boder oppført med ringmur i betong.
Yttervegger i lett bindingsverk og søyler som utvendig kledd med trepaneler. Flatt tak i tre som antas å være tekket med papp.
Utvendig bod er isolert og platet innvendig.

Oppgraderinger:
2019: Utvendig maling, 2 strøk (fargebytte). Beiset terrassegulv og malt gang.
2018: Lagt gulv på høgeloft. Satt i spotter i carport og nytt utelys ved biinngang. Malt stue, og et soverom.
2017: Malt hovedsoverom og vegg på barnerom.

Følgende punkter har i tilstandsrapporten fått tilstandsgrad 2:

Trapper og ramper: Innvendig trapp fra byggeåret, noe bruksslitasje i overflater, påregnelig normalt.

Ellers har takstmannen satt tilstandsgrad 1 på de resterende punkter, men med enkelte kommentarer:
- Bygning generelt - 2. etasje: Knirk/spenninger registrert enkelte steder.
- Vinduer: Sprekk i vinduskarm på stort soverom sør.
- Bad - 1. etasje: Sprekk i dolokk.
- Bad - 2. etasje: Bom i flis og riss i flisfuge over dør. Dette skyldes utløst spenning i konstruksjon. Også synlig riss i bakenfoliggende gipsvegg i gang ( og over dør stort soverom sør).

Interessenter bes sette seg inn i takstmannens kommentarer til sine vurderinger samt befare eiendommen med fagkyndig før bud inngis.

Fra selgers egenerklæringsskjema:

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, Kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad: Byttet vannbord på sørsiden av taket og satt opp gjerde mot nabo.

- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært: Huseier er elektriker: Fjernet utelys v/inngangsdør, satt opp spotter i carport og satt opp utelys v/biinngang

- Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Ja: Service på varmepumpe september 2018 utført av AC senteret.

Fra ny egenerklæring i januar 2020:
-  Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Ja. Det er under behandling av Anticimex.
-  Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært/egeninnsats. Byttet vannbord på sørsiden av taket og satt opp gjerde mot nabo.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Huseier er elektriker. Fjernet utelys v/inngangsdør, satt opp spotter i carport og satt opp utelys v/biinngang.
- Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)? Ja. Service på varmepumpe september 2018 utført av AC senteret.

Tiltak på eiendommen utført av nåværende/tidligere eier kan ha vært eller er søknadspliktige og vi ber derfor kjøper om å sette seg inn i salgsoppgaven herunder; dokumenter fra kommunen og/eller andre instanser, samt fysisk befare eiendommen med fagkyndig, før eventuelle bud inngis på eiendommen. Kjøper bærer videre risiko og ansvar for slike tiltak og kan bli pålagt å utbedre eller endre dersom en instans krever dette.

Eiendomsmegler har ikke befart eiendommen. Befaring er gjennomført av lokal bygningskyndig/takstmann.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

Enebolig:

Totalt bruttoareal: 174 m²

Totalt bruksareal: 150 m²
Totalt primærrom: 142 m²
Totalt sekundærrom: 8 m²

Bruksareal per etasje:
1. etasje: 75 m²
2. etasje: 75 m²
Loft: ikke målbart

Primærrom (P-ROM)  per etasje:
1. etasje: 71 m² (Entré/gang, bad, stue/spisestue/kjøkken, vaskerom/bi-inngang)
2. etasje: 71 m² (Stue/gang/kontor, bad, 4 soverom)
Loft: ikke målbart.

Sekundærrom per etasje:
1. etasje: 4 m² (Bod under trapp)
2. etasje: 4 m² (Bod)
Loft: ikke målbart.

Carport/utvendig bod:

Totalt bruttoareal: 27 m²

Totalt bruksareal: 26 m² (Parkering og utvendig bod)
Totalt primærrom: 0 m²
Totalt sekundærrom: 26 m²

Møblering / utstyr

Slike avtaler gjøres med selger.
Ellers bes interessenter forholde seg til løsøre-liste som følger vedlagt salgsoppgaven.

Standard

1.etasje

Uteareal: Stor og åpen markterrasse på 65 m². Her har du god plass til grill og spise -og sittegrupper. Deler av terrassen ligger under tak. Flott opparbeidet gressplen i forlengelse av terrassen.

Entré/trapperom: En romslig entré med plass til oppbevaring. Rommet leder videre inn til spisestue og baderommet. Entreen har også trapp opp til andre etasje.

Stue/kjøkken: Åpen stue/spisestue/kjøkken med utgang til terrassen. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Her har du god plass til blant annet sittegruppe og mediemøblement. Stuen leder videre inn til spisestuen hvor du har god plass til et hyggelig spisebord. Her har du også en flott peisovn. Videre innover finner du at lekkert og moderne kjøkken fra HTH med grå laminert benkeplate. Kjøkkenet har rikelig med skap og benkeplass for gode arbeidsforhold. Kjøkkenet har også en halvøy og sitteplass for enkle frokoster.

Vaskerom: Innenfor kjøkkenet finner du et praktisk og romslig vaskerom med store svarte gulvfliser og sparklet og malte vegger. Her har du god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har også god plass til diverse oppbevaring av sko og tøy. Av utstyr har du vannuttak, sikringsskap, bereder, fordelerskap for vann, stoppekran, vannmåler og vannstoppesensor.

Baderom: Et delikat bad fra byggeåret med mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Her har du vegghengt toalett, servantskap og speil med integrert lys over. Dusjhjørne med skyvedører i glass. Varmekabler i gulv.

2. etasje

Trapperom/stue/kontor: Her har du en hyggelig liten tv-stue med utgang til balkong på 29 m2. På andre siden av en halvvegg finner du også et praktisk kontor.

Hovedsoverom: Et delikat hovedsoverom i tidsriktige farger og vindu fra gulv til tak. Her har du god plass til dobbeltseng og diverse oppbevaring.

Soverom 2: Dette rommet kan gjerne benyttes til barnerom og har god plass til seng, skap og diverse oppbevaring. Rommet har viduer på to vegger som gir rikelig med naturlig lys.

Soverom 3: Dette rommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her har du god plass til seng og oppbevaringsmøbler.

Soverom 4: Soverommet har god plass til seng og oppbevaringsmøbler.

Baderom: Et romslig baderom fra byggeåret med delikate fliser på vegger og gulv. Her har du vegghengt toalett, stort servantskap og overskap med lys og speil i midten. Hjørnedusj med skyvedører i glass. Vannuttak for badekar og varmekabler i gulv.

Innvendige gulv er i hovedsak belagt med 3-stavs eik og flis.
Innvendige vegger og tak er sparklet og malt.
Hvitmalt slett furu listverk dør/vindi, eikelist mot gulv og listefri utførelse mot tak.
Slette hvite fyllingsdører.
Innvendige vegger og bjelkelag er isolert.
Boligen har balansert ventilasjon og varmepumpe.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe, ved i peis og varmekabler på bad.

Parkering

Eiendommen har carport samt oppstillingsplass til tre biler i gardsrom. Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 253 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Boligen har flott utearealer med terrasse og hage. Hagen er lettstelt, skjermet og solrik. Terrassen er lun og stor med gode møbleringsmuligheter.

Vei, vann og avløp

Vann: offentlig
Avløp: offentlig
Vei: offentlig

Reguleringsbestemmelser

Boligen ligger i et område som er regulert til bolig.
Begrensninger: maks 2 etasjer. BYA: maks 20 %

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ikke innhentet kopi av servitutter da dette ikke er aktuelt for eiendommen.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Utleieforhold

Selveid bolig kan fritt leies ut. Interessenter bes sette seg inn i sitt lokale skattekontors regler om skatt ved utleie.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest utstedt 17.12.12. Ferdigattesten gjelder bolighus med garasje.

Prisantydning

4 600 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kåre Vatland Takstdato : 16.01.2020 Formuesverdi : 1 190 398,- Sekundær formuesverdi : 4 285 431,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 8 597 pr. år Kom. avg. inkluderer vann, avløp og renovasjon. Kjøper må påregne faste løpende kostnader knyttet til eget strømforbruk, innboforsikring, bygningsforsikring, feiing og tilsyn av pipeløp, eventuell eiendomsskatt, drift og vedlikehold av privat vei med mer.
Selger betaler per i dag ikke eiendomsskatt.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er ikke pliktig medlemsskap i velforening/sameie.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen. Det står krysset for nei i selgers nye egenerklæringsskjema, men selger har tegnet slik forsikring. 
 

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra If. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og boligforsikring.
Pris på boligkjøperforsikring er kr 13 500.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse stort kr 1 000,- for formidling av forsikring.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikring.

Det er ikke konsesjon på eiendommen. Kjøper trenger ikke å søke om konsesjonsfrihet.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Kamilla Meyer
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550