Brattskottveien 49, Halden

Antall soverom 5

Bruksareal 183 m ²

Prisantydning 4 600 000 kr

Primærrom 183 m ²

Eiendomstype Enebolig

Brattskott - Flott og moderne enebolig (ferdigstilt 2016) med godkjent utleiedel og garasje. 5 soverom og 2 bad.

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast pris kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Brattskottveien 49 1769 Halden

Matrikkel
Gnr. 168 Bnr. 133 i Halden kommune.

Beliggenhet, adkomst

Velkommen til Brattskottveien 49!

Enebolig med utleiedel og garasje i et nyere boligfelt hovedsakelig bestående av eneboliger.
Boligen ligger landlig til med kort vei til Idefjorden og bade- og fiskemuligheter i Engevika som er like nedenfor boligfeltet.

Det er en barnehage i nærområdet og det er ca. 2 kilometer til Folkvang barneskole og Risum ungdomsskole. Det er også en ny barneskole i Risum.

Kort vei til Halden sentrum (ca. 10 minutters kjøring) hvor en finner de fleste servicetilbud en måtte trenge.

Det er en rekke museumer å oppleve i Halden, som blant annet Fredriksten Festning, Fredrikshalds teater, Rød herregård, Berg Bygdetun, Haldenarkivet osv.

Fra Halden er det kort vei til Svenskegrensen med Svinesund Handelssenter et lite stykke unna.

Velkommen til visning!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Enebolig som ble ferdigstilt i 2016 og garasje.

Boligen er, iht. vedlagt tilstandsrapport, fundamentert med støpt plate på mark. Isolerte yttervegger av bindingsverk i tre, kledd utvendig med liggende vestlandskledning. Takkonstruksjon av tre med fabrikkbygde A-takstoler.

Garasjen er fundamentert på fjell/ oppfylte masser. Støpt såle på mark med yttervegger bygget av en rad leca som er pusset på utsiden og isolert stenderverk med liggende vestlandskledning på utsiden. Saltak tekket med betongstein. Garasjen er isolert og innredet i begge etasjer. Det er innlagt strøm til garasjen. Vedlikeholdsfri aluminiumsport med portåpner.

Takstmannens vurderinger - TG2:
Innredning og garnityr for våtrom - 1. etasje Bad/ Vaskerom. Det er ikke tilstrekkelig fall til sluk. Det foreligger ingen dokumentasjon på våtrommet. Tilstandsgrad settes ut fra alder.

Innredning og garnityr for våtrom - 2. etasje Bad/ Vaskerom. Det er ikke tilstrekkelig fall til sluk. Det foreligger ingen dokumentasjno på våtrommet. Tilstandsgrad settes ut fra alder.

Innredning og garnityr for våtrom - 1. etasje / Vaskerom/tekn rom. Det er ikke tilstrekkelig fall til sluk. Det er generelt ikke helt ferdig på dette rommet. Det er noen ledninger som ikke er festet. Gjenstående arbeider her og der o.l. Påkostninger må påregnes på rommet.

Det opplyses i tilstandsrapporten at eier er snekker og har bygget baderommene selv.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 183 kvm, Bruksareal: 183 kvm, Bruttoareal: 200 kvm

1. Etasje (BRA 101 kvm.): Entré, hall m/ trapp, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom/ teknisk rom, bad/ vaskerom, WC, stue/ kjøkken og soverom.
2. Etasje (BRA 82 kvm.): Loftstue m/ trapp, bad/ vaskerom og fire soverom.

I tillegg er det innredet rom på loftet over garasjen på 12 kvm. (S-rom). Garasjerom på 32 kvm. med oppstillingsplass til 2 biler.

Møblering / utstyr

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Standard

Enebolig fra 2015 (ferdigstilt i 2016) med gjennomgående god og moderne standard. Boligen har godkjent utleiedel på ca. 35 kvm. BRA.

Kjøkken
Pent kjøkken innredet med profilerte, hvite fronter og heltre benkeplater. Integrerte hvitevarer med hevet komfyr og mikro, nedfelt keramisk koketopp med kjøkkenhette over og oppvaskmaskin.

Stue
Lys og fin stue med god plass til sofagruppe. Spisestue med god plass til et stort spisebord, så her kan en invitere til stort selskap. Downlights i himling. Utgang til terrassen og hagen fra stuen.

Bad
Bad/ vaskerom i 1. etasje er innredet med dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. 

Bad/ vaskerom i 2. etasje er innredet med baderomsinnredning, dusjkabinett, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv.

Vaskerom/ teknisk rom (1. etasje) inneholder opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, ventilasjonsanlegg samt alle tekniske skap til internett/ strøm ol.

Soverom
Ett soverom i 1. etasje i utleiedelen samt hele fire soverom i 2. etasjen tilhørende hoveddelen. Soverommene er av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning.

Utleiedel
Utleiedelen består av åpen stue/ kjøkkenløsning, soverom og bad. Kjøkken med lyse fronter. Lyse vegger og downlights i himling i stue/ kjøkken. Soverom av god størrelse og et pent, hefliset bad.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er montert ovn med vedfyring som er tilkoblet vannbåren varme i stuen. Varmekabler i gulv i hoveddel samt bad i leiligheten. Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i hoveddelen.


Parkering

Plass til to biler i garasje samt plass til biler foran garasjen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 675 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiet og flat tomt på 675,5 kvm. Tomten er gruset på fremsiden av huset og pent opparbeidet hage med terrasse på baksiden av huset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Offentlig adkomstvei til eiendommen.

Reguleringsplan

Planid: G- 613.
Plannavn: Hovsfjellet
Formål: Bolig

Konferer megler for mer info.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for enebolig med utleiedel og frittliggende garasje fra Halden kommune datert 08.04.2016.

Prisantydning

4 600 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ketil Andre Asbjørnsen Takstdato : 01.03.2019 Ligningsverdi : 1 229 624,- Sekundær ligningsverdi : 4 426 647,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2018

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Forsikring

Eika Polisenummer: 6162349

Kommunale avgifter

Kr. 25 102 pr. år Vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk og innboforsikring med mer.

Tiltak på eiendommen utført av nåværende eier kan ha vært eller er søknadspliktige og vi ber derfor kjøper om å sette seg inn i salgsoppgaven herunder; dokumenter fra kommunen og/eller andre instanser, samt fysisk befare eiendommen med fagkyndig, før eventuelle bud inngis på eiendommen. Kjøper bærer videre risiko og ansvar for slike tiltak og kan bli pålagt å utbedre eller endre dersom en instans krever dette.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar i fem år i henhold til avhendingsloven.

Boligkjøperforsikring
Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra If. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Med Boligkjøperforsikring dekkes advokatutgifter og andre rettslige kostnader dersom det oppstår en tvist. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og boligforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av forsikring.

Megler har ikke befart boligen.

Adgang til utleie
Selveiende bolig som fritt kan leies ut. Boligen har godkjent utleiedel.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

2014/183365-3/200 - 05.03.2014 - Best. om vann/ kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr: 0101 Gnr: 168 Bnr: 44.
Bestemmelse om elektriske ledninger/ kabler.
Bestemmelse om telefonledning/ telesentral.

Nevnte heftelser følger eiendommen ved salg. Servitutter er innhentet og oppbevares hos megler og kan fremvises ved forespørsel.

Rettigheter på andre eiendommer - Rettigheter på 0101-168/44.
2014/183365-2/200 - 05.03.2014 - Bestemmelse om veg.
Rettighetshaver: Knr: 0101 Gnr: 168 Bnr: 133.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Katarina Oppedal
Marton Norway AS
Strandgaten 50
5004 Bergen
Foretaksregistrert orgnr: 917624550