Hemmestveitbakken 15C, Oslo

Antall soverom 3

Antall rom 4

Bruksareal 96 m ²

Prisantydning 8 900 000 kr

Primærrom 92 m ²

Eiendomstype Rekkehus

Montebello - Moderne rekkehus med nydelig utsikt over Oslofjorden! Garasje - P-plass - Solrik hage/terrasse - Peis.

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Hemmestveitbakken 15C 0378 Oslo

Matrikkel

Gnr.29 Bnr.281 Snr.3 i Oslo kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Husebyåsen på Montebello. Her har du nærhet til det meste og det er kort avstand til skoler, barnehage og offentlig kommunikasjon. Fra hagen er det nydelig utsikt over Oslofjorden.

Tur og reakreasjonsmuligheter
Eiendommen har umiddelbar nærhet til flere tur og reakreasjonsmuligheter som egner seg både sommer og vinter. Mærradalen og Husebyskogen tilbyr fine turstier på sommeren og preparerte skiløyper med blant annet lysløype på vinterstid. Det er fine tur- og sykkelmuligheter til Bogstad og marka på sommerstid. Fine bademuligheter på Bogstad med sandstrand som er populær for lokalbefolkningen på sommerstid. I samme området er det også en golfklubb, for dem som har interesse av det. Foretrekker du innendørs trening er Sats Njårdhallen et godt alternativ. Det er flere idrettsklubber i nærheten, her kan vi blant nevne Njård, Ready, Ullern og Røa. Disse klubbene tilbyr aktiviteter som langrenn, fotball og  håndball.

Servicetilbud & fasiliteter
Dagligvarehandelen kan utføres på Coop Extra ved Njårdhallen. For et bredere utvalg av butikker og servicetilbud er det kort avstand til Røa senter som kan by på blant annet bank, vinmonopol, apotek, postkontor, lege og jernvare m.m. Det er også fine shoppingmuligheter på CC Vest med utallige servicetilbud, som apotek, vinmonopol, treningssenter, legesenter, kafeer og restauranter m.m.

Skoler & barnehage
Eiendommen ligger i et barnevennlig boligområde med flere barnehager, skoler og ungdomsskole i nærheten. Boligen er tilknyttet Smestad skolekrets.

Kollektivtransport
Gode kollektive muligheter med ca. 6 minutters gange til Montebello t-banestasjon og ca. 10 minutters gange til Makrellbekken stasjon.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 1994

Bygninger og byggemåte

Rekkehus over 2 plan, ferdig oppført i 1994. Antatt støpt såle, bindingsverkskonstruksjoner med trepanel som utvendig kledning. Entredør og koblede vinduer fra byggeperioden. Takstein, fra byggeperioden. Trapp i rekonstruksjon. Sisalteppe i trinn, malte vanger og håndløper.

Det gjøres oppmerksom på tilstandsgrad 2 på følgende bygningsdeler:
- Vinduer trenger noe oppgradering, maling. Tetningslister er noe malt, som gjør dem sprøere og mister litt av sin isolasjonsevne. Har ikke barnesikring på vindu i 2. etasje.
- Bad: Gulv har lite fall. Dokumentasjoner for utførte arbeider som er utført er ikke mottatt. Det er for takstmannen ukjent hvilke detaljløsninger som er valgt i forbindelse med oppbyggingen av baderommet. Det må antas at sluk og deler av baderomskonstruksjonen er fra byggeåret.
- Kjøkkeninnredning: Noe slitasje grunnet alder og bruk må påregnes Røropplegget synes være fra byggeperioden.
- Luftbehandling: Avtrekk vil ikke fungere optimalt før boligen har tilfredsstillende tilførsel av luft. En ventil i hver etasje gir ikke nok tilførsel.
- Bod v/garasje: Eier påviste noe fukt i himling over boddøren, inne i boden. Det antas at fuktigheten kan skyldes fuktinntrengning fra planert terreng over boden, utearealet for 15 A. Utbedringer må påregnes.

Se vedlagt tilstandsrapport fra Bjørn Hallmo datert: 05.11.19 i salgsoppgave.

Fra selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. 2016, overflate oppussing av bad i 2. etasje ved egeninnsats og hjelp av fagkyndig venn. Ikke rørt membran eller varmekabler.

- Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasjen/kjellere?
Ja, vært litt fukt i taket i ytre bod ved garasje nærme døren.

- Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Lagt nye terrasebord i 2016 og utvidet levegg mot nabo.

- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun av faglært, Lys og Varme A/S. Varmefolie lagt på hele stuegulvet i 2015, ny stikk i garasje.

- Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
Ja, tilkobling av gulvvarme, gulvfølere, jordfeilbryter og stikk i garasje.

- Kjenner du til om det utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)?
Ja. Infratek Elsikkerhet AS, kontroll av elektiske anlegg.

Tiltak på eiendommen utført av nåværende eier kan ha vært eller er søknadspliktige og vi ber derfor kjøper om å sette seg inn i salgsoppgaven herunder; dokumenter fra kommunen og/eller andre instanser, samt fysisk befare eiendommen med fagkyndig, før eventuelle bud inngis på eiendommen. Kjøper bærer videre risiko og ansvar for slike tiltak og kan bli pålagt å utbedre eller endre dersom en instans krever dette.

Eiendommens historie

2015:
- Varmematte installert i stue, ny laminat, tak pusset og malt, vegger malt, nye lister
- Malt karmer og vinduer i stue
- Dør til kjøkken fjernet, og laget større åpning
- Malt gang fra i 1. etasje og trappeoppgang til 2. etasje, samt 2. etasje
- Nytt gulv i gang 2. etasje
- Nytt gulv på hovedsoverom
- Malt tak og vegger alle soverom, nye lister

2016:
- Overflateoppusset bad
- Nye terrassebord, samt utvidelse av levegg mot nabo

2017:
- Sissalteppe i trapp til 2. etasje

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Stue: 1 Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

1.Etasje:
Total bruttoareal: 60 kvm
Total bruksareal: 54 kvm
Total p-rom: 50 kvm (Entré, kjøkken, stue, wc)
Total s-rom: 4 kvm (Bod)

2.Etasje:
Total bruttoareal:44 kvm
Total bruksareal: 42 kvm
Total p-rom: 42 kvm (Gang, bad, 3-4 soverom)

Garasje
Bruttoareal: 16 kvm
Bruksareal: 15 kvm
S-rom: 15 kvm

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Følgende medfølger ikke:
- Taklampe i stue over spisebord
- Vegglamper over sofa i stue
- Taklampe i gang i 2. etg
- Taklampe på alle soverom i 2. etg
- Taklampe ved inngangsparti
- Taklampe i trappeoppgang

Standard

Marton eiendomsmegling har gleden av å presentere Hemmerstveitbakken 15 C! Flott rekkehus over to etasjer med gjennomgående god standard og hyggelig terrasse med hage. Boligen byr på entré, kjøkken, stue, bad, separat toalett og tre soverom. Opprinnelig har boligen 4 soverom men hovedsoverom er omgjort til et rom. Muligheter for å tilbakeføre til 4 soverom om ønskelig.

Entré
Boligen har en innbydende entré med fliser med varme i gulv og lyse veggoverflater. Stor skyvedørsgarderobe hvor det er gode muligheter til å henge fra seg yttertøy og sette i fra seg sko. I gangen er det inngang til en praktisk bod hvor det er plass til ytterligere oppbevaring. Det separate toalettet har inngang fra gangen. Her er det lyse veggoverflater og fliser på gulv. Lyse baderomsmøbler, herav servant og toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken
I boligen er det delvis åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Lys innredning med hvite fronter og tilhørende benkeplate. Kjøkkenet er velutstyrt med integrert komfyr med platetopp, samt frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. God plass til en hyggelig spisegruppe i stue hvor ethvert måltid kan nytes sammen med familie og venner.

Stue
Stuen er moderne med lyse veggoverflater og pent gulv. Stuen er av en fin størrelse og oppleves som luftig. Her kan du få plass til en romslig sofa, bord og annet ønskelig møblement. Lekker peis i hjørne som skaper en lun og behagelig atmosfære på høst- og vinterstid.

Bad
Baderommet er plassert i boligen 2 etasje og er oppusset i 2016. Badet er tiltalende og romslig med varmekabler i gulv. Badet er helfliset med lys baderomsrinnredning, herav toalett, dusj med badekar, speil med lys og servant.

Soverom
Rekkehuset har tre flotte soverom. Hovedsoverom var opprinnelig to adskilte rom og det er muligheter for å tilbakeføre om ønskelig. Rommet er av god størrelse med behagelig fargevalg og pent gulv. Det er god plass til å innrede med dobbeltseng, garderobe og tilhørende møbler. Soverom nr 2 og 3 passer perfekt som gjesterom, barnerom eller kontor.

Terrasse & Hage
Terrassen har utgang fra stue og har en romslig størrelse. Deler av hagen består av platting hvor det er god plass til å innrede med spisegruppe, beplantning og grill. Hagen er inngjerdet og hyggelig med gode solforhold på ettermiddag. Fra hagen er det fantastisk utsikt over Oslofjorden.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er panelovn i gangen oppe, samt gulvvarme i entre, stue og kjøkken, samt i badet.
Peisovn i stuen.

Parkering

Seksjonseier disponerer en garasjeplass og en utvendig parkeringsplass. Disse plassene er faste, men det er ikke formalisert gjennom skriftlig avtale. Sameiet ser på muligheten for å lage en formell avtale om dette.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 211 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles tomt for sameiet. Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein, gjerde og parkeringsplasser.

Rekkehuset har eksklusiv bruksrett til opparbeidet hageareal utenfor seksjones husvegg atskilt med hekker/gjerder.
Se vedlagt ekslusiv bruksrett i salgsoppgave.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst til eiendommen via offentlig vei.

Reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig med tilhørende anlegg iht. reguleringsplan fra Oslo kommune.
Konferer megler ved spørsmål. Se vedlagt reguleringsplan i salgsoppgave.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Nevnte heftelser følger eiendommen ved salg. Servitutter er innhentet og oppbevares hos megler og kan fremvises ved forespørsel.

Bestemmelse om veg
Dagboknr: 36-1
Eier og hjemmelshaver av eiendom gnr. 29 bnr. 281 i Oslo vedtar herved som bindende for nåværende og senere eiere av nevnte eiendom betingelser iht. beslutning i møte 1/11-50 for overtagelse av vei 2903.
Betingelsene er:
1. Gjerder som ikke står i riktig avstand fra veikant kan flyttes av grunneier.
2. Veigrunn med nødvendige grøfter og gjerdeavstand overdras fra kommunen uten utgift for denne.
3. De private avkjørsler som ikke er i orden må av grunneierne settes istand og fornyes med stikkrenner på en av veivesenet godkjent måte.
4. Hvor overvannet ikke bortledes gjennom offentlig kloakk, må der gis stikkrenne fritt avløp fra veiens område.
Tinglyst: 03.01.1951

Erklæring/Avtale
Dagboknr: 5776-1
Vedrørende gnr. 29 og bnr. 281, Hemmestveitbakken 15. Dispensasjon fra kommunen til å opparbeide vei til og langs siden av tomten hvor den har sin adkomst. Dersom dispensasjon trekkes tilbake plikter eier seg på egen bekostning og legge ut veien i en bredde av inntil 10 meter med nødvendig fylling og skjæring.
Tinglyst: 28.01.1994

Seksonering
Dagboknr: 29377
Formål: Bolig.
Sameiebrøk: 113/452
Tinglyst: 07.06.1994

Odel

Det er ingen konsesjon eller odel på eiendommen.

Utleieforhold

Selveiet bolig kan fritt leies ut. Interessenter bes sette seg inn i sitt lokale skattekontors regler om skatt ved utleie.
Det er ikke gjort begrensninger om utleie i vedtektene, utleie må likevel meldes til styret grunnet registerhensyn. Leietaker forplikter seg til å følge sameiets til enhver tid gjeldende vedtekter og husordensregler.

Formuesverdi

Primærbolig per 31.12.17: 1 662 922,-
Sekundærbolig per 31.12.17: 5 986 519,-

Energimerking

Oppvarmingskarakter: Oransje E.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg-rekkehus utstedt av Olso kommune 26.11.1996.
Se vedlegg i salgsoppgave.

Prisantydning

8 900 000,- / Fellesutgifter: 554,- pr. mnd Felles strøm, kommunale avgifter (vann, avløp og renovasjon)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Bjørn Hallmo Takstdato : 05.11.2019 Formuesverdi : 1 662 922,- Sekundær formuesverdi : 5 986 519,- Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 82831191

Kommunale avgifter

Eiendomsskatt 2019: 1 986,-
Vann, avløp og renovasjon betales via felleskostnader til sameiet.

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til eget strømforbruk, innboforsikring, bygningsforsikring og feiing/tilsyn med mer.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Boligen er tilknyttet sameiet Hemmestveitbakken 15 som består av 4 enheter.

Styregodkjenning:
Praktiseres ikke. 

Eierskiftegebyr:
Praktiseres ikke. 

Lån:
Sameiet har ikke lån per dags dato.

Forsikring:
Gjensidige polisenummer: 82831191

Sameiets legalpanterett i en seksjon:
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført. I vedtektene kan det fastsettes en mer omfattende panterett for krav mot seksjonseierne enn legalpanteretten

Vedlikeholdsplikt og mislighold:
Seksjonseier har en vedlikeholdsplikt av egen bolig. Slik vedlikeholdsplikt omfatter andelseiers plikt til å holde boligen, og andre rom samt annet areal som tilhører boligen i forsvarlig stand og vedlikeholde slikt som vinduer, sikringsskap, varmekabler, inventar, utstyr inklusive vannklosett, varmtvannsbereder og vask, apparater og innvendige flater. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. Andelseiers brudd på sine forpliktelser ovenfor borettslaget utgjør mislighold. Som mislighold regnes manglende betaling av felleskostnader, forsømt vedlikeholdsplikt, ulovlig bruk eller overlating av bruk og brudd på husordensregler. Styret kan, ved vesentlig mislighold, pålegge andelseier å selge sin andel.

Marton Eiendomsmegling har forsøkt å innhente sameiets vedtekter uten hell og styreleder besitter ikke på slikt dokument. Se seksjoneringsbegjæring som vedlegg i salgsoppgave.


Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra IF. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og/eller boligforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse stort kr. 1 000,- ved formidling av forsikring.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar i fem år i henhold til avhendingsloven.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Kamilla Meyer
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550