Vensåsen 14, Våler i østfold

Antall soverom 4

Antall rom 5

Bruksareal 131 m ²

Prisantydning 4 290 000 kr

Primærrom 127 m ²

Eiendomstype Enebolig

Våler i Østfold - Lekker, arkitekttegnet enebolig fra 2018 med solrik tomt og panoramautsikt!

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Vensåsen 14 1592 Våler i østfold
Gnr. 75 Bnr. 22 Snr. 3 i Våler kommune

Beliggenhet, adkomst

Ta kontakt for å avtale privatvisning! Tlf: 40441434.

Eiendommen ligger i fredelig og landlige omgivelser i et etablert boligfelt vest for Turulia. Boligen ligger høyt og usjenert til med panoramautsikt og meget gode solforhold. Selger opplyser om at det er sol til ca 22.30 i sommermåneden. Nærområdet er meget barnevennlig med gangavstand til Kirkebygden barne -og ungdomsskole og barnehage. Det ligger også en stor flombelyst kunstgressbane og en innendørs idrettshall ved skolen som også har et svømmebasseng. En mindre skate-park, samt ballbinge er også etablert på skolens område til bruk for alle. Det er et trygt og opphøyd gangfelt helt frem til skoleområdet, samt nærmeste dagligvarebutikk som er Joker Folkestad. Her finner man også bar, kafé og diverse. Alt er kun en kort kjøretur på 2 minutter unna hvis man skulle velge bil.

For ytterligere servicetilbud ligger Mosseporten kjøpesenter og Moss sentrum kun en kjøretur på ca 15 min fra boligen. Her finner man blant annet kino, vinmonopol, apotek og et rikt utvalg av forskjellige butikker og serveringssteder. Det er ca 13 minutter kjøring til Sonsveien stasjon hvor det er overvåket parkering og toget tar deg til Oslo på ca 40 minutter.

På vinterstid er det oppkjørt lysløype og ikke minst er det kort vei til Middagsåsen skianlegg. Fra eiendommen er det også kort avstand til Vannsjø hvor det er fine bade- og båtmuligheter.
 
Skulle man ønske å krysse grensen til Sverige, rekker du dette på under 1 time med bil.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2018

Eiendomsmegler har ikke befart eiendommen. Befaring er gjennomført av lokal bygningskyndig/takstmann. Interessenter oppfordres til å befare eiendommen sammen med fagmann og ellers sette seg inn i opplysningene i salgsoppgaven før bud inngis.

Bygninger og byggemåte

Byggeår 2018.
Boligen er fundamentert på faste stabile komprimerte masser. Støpt betongdekke til grunn. Yttervegger i bindingsverk, stående kledning type møre royal. Vinduer med rammer og karmer i PVC med isolerglass fra 2018. Ytterdører i tre med innfelt glassfelt med isolerglass fra byggeår. Saltakkonstruksjon tekket med møre royal. Takrenner og nedløp av metall. Overflater på innvendige gulv er enstavs parkett og fliser. Huset har meget vedlikeholdsvennlig kledning og vinduer.

Alle bygningsdeler har fått TG1.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 147 kvm

Totalt bruttoareal: 147 m²

Totalt bruksareal: 131 m²
Totalt primærrom: 127 m²
Totalt sekundærrom: 4 m²

Bruksareal per etasje:
1. etasje: 67 m²
2. etasje: 64 m²

Primærrom per etasje:
1. etasje: 67 m² (Entré, stue/kjøkken, vaskerom, wc)
2. etasje: 60 m² (Bad, trapperom, bod, 4 soverom)

Sekundærrom per etasje:
2. etasje: 4 m² (Bod)

Standard

Strøken enebolig med gjennomgående god standard og planløsning. Boligen går over to plan bestående av entré, stue, kjøkken, vaskerom, wc, bad, trapperom, bod og 4 soverom. Det er spotter på bad, kjøkken, gang, utendørs ved inngangsparti og på balkong. Ellers rikelig med utebelysning. Data -og TV-uttak i alle soverom og stue.

Boligen har en åpen stue -og kjøkkenløsning som utnytter arealet godt. Stuedelen er av god størrelse med plass til sofaseksjon med tilhørende møblement, samt spisegruppe. Det er store vindusflater i rommet som slipper inn godt med naturlig lys og skaper en god romfølelse.

Kjøkkenet er lyst og moderne med glatte fronter og laminat benkeplate. Det er svært godt med skap -og benkeplass, så matlaging kan nytes og oppbevaring blir ingen problem! Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, induksjonstopp, mikrobølgeovn, pyrolyse-stekeovn, kjøleskap, fryser og svært praktiske stikkontakter i både kjøkkenøy og på benken.

I 1.etasje er det et toalettrom med lys baderomsinnredning bestående av servantskap med skuffer, speil og toalett.

Boligen har 4 soverom som alle ligger i 2.etasje. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Fra soverommet er det utgang til balkong. De 3 andre soverommene er også av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning.

Badet i 2.etasje er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med heldekkende servant med underskuffer, speilskap med integrert belysning og dusjnisje.

Boligen har to inngangsdører hvor den ene går inn på vaskerommet.

Det er montert Zip screen solskjerming på alle vinduene.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv i hele første etasje og på badet i 2. etg. Varmekilde er strøm.

Boligen har balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning.

Parkering

Selger opplyser om at det følger med 2 parkeringsplasser like utenfor døren samt mulighet for å bygge carport for en av bilene. Mulig å sette opp El-bil lading.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 419 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiet tomt på 419,1 kvm. Hentet fra matrikkel.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vannverk (Våler vannverk SA)
Eiendommen er tilknyttet offentlig kloakk.
Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, nåværende iht. kommuneplan Våler 2011-2023.

Konferer megler for mer info.

Odel

Det foreligger ikke odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest fra Våler kommune datert 09.07.2018.
Arbeidets art: Enebolig.

Prisantydning

4 290 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen Takstdato : 19.02.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 2527365

Kommunale avgifter

Kr. 33 831 pr. år Kommunale avgifter for 2019 omfatter avfallsgebyr, kloakkavgift og eiendomsskatt (kr 26 453,-). Privat vann fra Våler Vannverk (ca. kr 3 000,-) Renovasjon leveres av Movar (kr 3 878,-) Veiavgift (kr 500,-)

Kjøper står selv ansvarlig for faste løpende kostnader som bla. omfatter kostnader knyttet til bygningsforsikring, innboforsikring, strøm, drift og vedlikehold av privat vei med mer.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Det foreligger servitutter på eiendommen.

Heftelser i eiendomsrett:

1970/2555-1/87 rettighet
08.05.1970 
Rettighetshaver: Våler Vannverk Al
Lnr: 1375335
Leieavtale
Rett til å ha hoved- vannledning og biledninger
Over d. e. best. om evt. erstatning
Overført fra: 0137-75/22
Gjelder denne registerenheten med flere

Nevnte heftelser følger eiendommen ved salg. Servitutter er innhentet og oppbevares hos
megler og kan fremvises ved forespørsel.

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra If. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og boligforsikring.
Pris på boligkjøperforsikring er kr 13 500.
Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse stort kr 1 000,- for formidling av forsikring.

Det er ikke konsesjon på eiendommen. Kjøper trenger ikke å søke om konsesjonsfrihet.

Det er ikke innhentet ligningsverdi på eiendommen da dette ikke foreligger ennå.

Det er ikke gjort begrensninger om utleie i sameiet, men utleier plikter å melde i fra ved utleie av registerhensyn. Leietaker forplikter seg til å følge de til en hver tid gjeldende vedtekter og husordensregler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sitt lokale skattekontors regler om skatt ved utleie.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Selger opplyser om at det er mulig å overta boligen med en gang.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Oppdragsansvarlig

Ansvarlig megler:
Kamilla Meyer
Marton Norway AS
Karl Johans gate 5
0154 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 917624550