Kloppedalsvegen 29 A, Nesttun

Antall soverom 4

Bruksareal 153 m ²

Prisantydning 6 490 000 kr

Primærrom 148 m ²

Eiendomstype Tomannsbolig

HOP - Halvpart 2-mannsbolig fra 2016! Ny flott terrasse med sol fra tidlig morgen til kveld! Gode parkeringsmuligheter, kort vei til skole og bybane!

Hos oss møter du eier på visning.

Alt annet ordner meglerne våre. Fast vederlag kun 25 000.


Eiendomsmegler mnef


Adresse

Kloppedalsvegen 29 A 5221 Nesttun

Beliggenhet

Marton Eiendomsmegling har gleden av å presentere Kloppedalsvegen 29 A.

Boligen ligger sentralt til på Hop med gangavstand til blant annet skole, barnehage, dagligvarebutikk og kollektivtransport.

Fra boligen er det kun en spasertur på 3 minutter til Hop Oppvekstun som har barnehage og ungdomsskole. Nærmeste dagligvarebutikk Bunnpris på Paradis tar 7 min å gå til. Av kollektivtransport er bybanestoppet på Hop 12 minutters gange fra boligen, og tar deg til Flesland og sentrum.

Av servicetilbud og fasiliteter er Nesttun sentrum- og senter en kort kjøretur unna hvor du finner alt fra daglivarebutikk, apotek, vinmonopol, klesbutikker, kafeer, restauranter, treningssenter, bank og fisketorg.

Det er heller ikke langt til Lagunen Storsenter som har et større utvalg av servicetilbud.

Er du opptatt av kultur, holdes det konsertvirksomhet i museet på Troldhaugen en liten kjøretur unna. Sammen med Nordåsvannet er dette flotte turmuligheter.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2016

Bygninger og byggemåte

Tomannsbolig fra 2016. Grunnmur og såle i betong. Yttervegger av bindingsverk med liggende trekledning. Etasjeskiller i tre. Råloft med isolasjon mot boenhet. Valmtakkonstruksjon tekket med betongstein.

Takstmann har gitt tilstandsgrad 2 på følgende punkter i rapporten:
Vaskerom - membran, tettesjikt og sluk.
Tak over utebod - annet

For ytterligere informasjon se vedlagt boligrapport levert av Anticimex, datert 27.11.17.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 166 kvm

Total sekundærrom: 5 kvm

Underetasje:
Total bruttoareal: 82 kvm
Total bruksareal: 76 kvm
Total primærrom: 71 kvm (3 soverom, vindfang, vaskerom og gang).
Total sekundærrom: 5 kvm (bod).

1.etasje:
Total bruttoareal: 84 kvm
Total bruksareal: 77 kvm
Total primærrom: 77 kvm (stue, kjøkken, soverom og bad).

I tillegg terrasse med to plan på 38 kvm og 33 kvm og to utvendige boder på 3 kvm og 2 kvm.

Standard

Velkommen til Kloppedalsvegen 29 A - Halvpart av tomannsbolig oppført i 2016.
Boligen går over to plan og har en moderne- og gjennomgående god standard.

Via lett tilkomst fra parkeringsplass til inngangsparti kommer man inn i en entré med stor skyvedørsgarderobe som gir gode muligheter for oppheng og oppbevaring av yttertøy.

3 av boligens 4 soverom befinner seg i underetasjen, og alle tre er av god størrelse medfølgende garderobeløsning.

Baderommet i underetasjen er helfliset med varmekabler i gulv og inneholder blant annet en romslig og moderne dusj, vegghengt toalett, innredning med helservant og speil med lys.
I tillegg til at det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på baderommet, har også boligen et eget vaskerom med inngang fra baderommet.

På vaskerommet er det flislagte gulv og malte veggflater, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og utslagsvask. Det er godt med benke- og skapplass.

I tillegg er det en bod i underetasjen for ekstra oppbevaring.

I boligens 1.etasje finner man blant annet kjøkkenet.
Kjøkkenet inneholder kjøkkeninnredning fra HTH, benkeplate i laminat, integrerte hvitevarer, nedfelt oppvaskkum, ventilator med mekanisk avtrekk. Kjøkkenet er utstyrt med 2 integrerte kjøleskap, et kombiskap med kjøl/frys og et stort kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger.
Kjøkkenet har tidløse farger og godt med skap- og benkeplass. Med store vindusflater skaper lyset en fin atmosfære under matlagingen.

Stuen er romslig og med en tidsriktig gasspeis som deler rommet, får man et klart skille mellom stue og spisestue.
Her er det rikelig med plass til både sitte- og spisegruppe. God takhøyde og store vindusflater gir rommet et lyst og fint preg. Fra stuen er det også utgang til boligens terrasse som går over to plan, og er på hele 38 kvm og 33 kvm. På fine dager og kvelder er terrassen et perfekt samlingssted for venner og familie.

Soverommet i 1.etasje er i dag innredet som kontor, men passer også ypperlig som et gjesterom, eller et ekstra soverom.

Badet i 1.etasje er helfliset med varmekabler i gulv og inneholder blant annet innredning med helservant, speil med lys, vegghengt skap, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, dusjdører i glass og vegghengt toalett.

I tillegg har boligen 2 utendørs boder for ekstra oppbevaring.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gasspeis i stue.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 994 kvm, Eierform: Fellestomt

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Reguleringsplan

Det foreligger følgende servitutter på eiendommen:

Kommune(del)plan(er)
Reguleringsformål: Bebyggelse og anlegg
Planid: 60910000
Plannavn: Bergen. Kommuneplanens areal 2010-2021
Vedtak i kraft: 24.04.2013

Reguleringsformål: Boligområde
Planid: 15700000
Plannavn: Fana. KDP NY - Paradis, Hop Nesttun, Nesttun Vest
Vedtak i kraft: 15.01.2001

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for tomannsbolig med tilhørende murer og utomhusareal utstedt 18.05.16.

Prisantydning

6 490 000,-

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 1 207 362,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Kommunale avgifter

Kr. 7 904 Eiendomsskatt.

Eiendomsskatt per år: kr 7 904,-

Det foreligger ikke opplysninger om ytterligere kommunale avgifter på eiendommen, da dette er et nytt bygg som er nylig seksjonert.

Adgang til utleie

Selveiet bolig kan fritt leies ut.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Forpliktelser og eventuelle rettigheter

Det er tinglyste heftelser på eiendommen:
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 23.11.1939
Dagbok-nr: 305412-1
Bestemmelse om vann/kloakkledn, tinglyst 11.04.2005
Dagbok-nr: 11.04.2005

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Megler har ikke målt opp eiendommen, areal er hentet fra vedlagt boligrapport.
Megler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn klokken 12 første virkedag etter siste annonserte visning.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører du sørover mot Flesland. Ta av mot Nesttun og ta andre avkjørsel i rundkjøringen. Følg Troldhaugvegen og ta til høyre mot Hop. Deretter tar du til venstre ved Bunnpris, kjør forbi Hop skole og du vil finne husnr 29 A.

Fra Nesttun følger du bybanesporet og tar til venstre inn på Kloppedalsvegen. Følg veien rett frem og ta til høyre på toppen. Du vil finne boligen på høyre siden.

Last ned salgsoppgave

Før bud inngis er det viktig å orientere seg rundt alle forhold og fakta omkring eiendommen. Det anbefales derfor at salgsoppgaven lastes ned og leses nøye.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser, motbud, aksept og avslag fra selger. Før megler videreformidler bud til selger, innhentes budgivers legitimasjon og bekreftet signatur. E-post og SMS oppfyller også kravet til skriftlighet på bud etter at legitimasjon og signatur er bekreftet.
Alle bud må ha frist til tidligst kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, for at megler skal kunne videreformidle budene. Budforhøyelser etter dette må ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis, og budfrister kan kun settes til hele og halve klokkeslett. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring formidlet av Norwegian Broker i forbindelse med salget. Eierskifteforsikringen dekker selgers ansvar i fem år i henhold til avhendingsloven.

Boligkjøperforsikring

Som kjøper har du mulighet til å tegne en komplett forsikringspakke fra If. Dette er kjøpers motvekt til selgers eierskifteforsikring. Med Boligkjøperforsikring dekkes advokatutgifter og andre rettslige kostnader dersom det oppstår en tvist. I tillegg inkluderer den blant annet en komplett innbo- og boligforsikring.

Der kjøper tegner boligkjøperpakken hos IF, dekkes alle skader på våtrom der våtromsbeviset foreligger. Se våtromsbevis i vedlagt boligrapport.

Du møter eier på visning

Det er eier som kjenner eiendommen best og kan svare på alle spørsmål du har om boligen, nærområdet eller nabolaget. Slik får du vite alt om flotte turveier, om skole/barnehage eller spennede butikker.

Med Marton Eiendomsmegling er det eier selv som holder visningen. Skulle du ha spørsmål som eier ikke kan svare på hjelper våre meglere deg. For alt annet enn selve visningen tar våre eiendomsmeglere seg av.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Oppdragsansvarlig

Marton Norway AS
Strandgaten 50
5004 Bergen
Foretaksregistrert orgnr: 917624550